Friday, March 21, 2014

Tirštuose kokteiliuose ląsteliena lieka, nes blenderis tiesiog susmulkina ir sumaišo visus ingredien


Vitaminų/papildų galima kasdien pasigaminti patiems – portable dishwasher tai šviežiai spaustos sultys ir tirštieji kokteiliai, be kurių daugelis jau neįsivaizduoja savo raciono. Jų gamybos procesas reikalauja šiek tiek daugiau jėgų, nei išberti iš buteliuko saują vitaminų tablečių, tačiau rezultatai tikrai verti! Kas geriau: sultys ar “smoothie”?
Kai gaminame (spaudžiame) sultis, mes atskiriame organinę drėgmę nuo ląstelienos. Dėka to vitaminai ir kitos maistingosios medžiagos labai greitai įsisavina. Organizmas neeikvoja energijos ląstelienai portable dishwasher apdoroti, tačiau gauna naudos iš daržovių ir žalumynų. Kadangi sultyse portable dishwasher nėra ląstelienos, į sulčiaspaudę galima sudėti kur kas daugiau žalumynų ir daržovių, nei į smulkintuvą (blenderį). Tiesa, sultims iš lapų gauti reikės specialios sulčiaspaudės. Priešingu atveju visos petražolės ir špinatai keliaus portable dishwasher į atliekų skyrių.
Tirštuose kokteiliuose ląsteliena lieka, nes blenderis tiesiog susmulkina ir sumaišo visus ingredientus. Ląsteliena portable dishwasher padeda šalinti toksinus bei palaiko žarnyno sveikatą. Dėka ląstelienos “smoothie” virškinamas palaipsniui, ilgiau. Kuo galingesnis smulkintuvas, tuo vientisesnis ir “kremingesnis” bus gėrimas.
Su sultimis tenka ilgiau portable dishwasher “pasikankinti” – pirkti daugiau ingredientų ir daugiau laiko skirti sulčiaspaudei plauti. Su “smoothie” portable dishwasher ir blenderiu viskas portable dishwasher paprasčiau, todėl tai puikus variantas “naujokams”. portable dishwasher Maksimali nauda Švieži žalumynai – naudingiausias sulčių ir tirštųjų kokteilių ingredientas. Ypač naudingos yra petražolės, špinatai, salierai. Sultims taip pat puikiai tinka burkokėlių ir morkų žaluma, kurioje yra šimtus kartų daugiau medžiagų, nei pačiose morkose/burokėliuose. Nebijokite žalios spalvos. Saldumo sultims suteiks obuolys arba kriaušė. Juos taip pat galima dėti į “smoothie” arba paimti bananą, kuris dar labiau sutirštins gėrimą. Taip pat puikiai tinka avokadai ir uogos. “Smoothie” pagaminti rinkitės derinius: vaisiai + žalumynai arba daržovės + žalumynai. Nesmulkinkite blenderiu morkos, brokolių ir apelsino. Toks miksas nelabai patiks jūsų virškinimo sistemai. Sultims gaminti galite rinktis portable dishwasher bet kurias daržoves ar žalumynus, saldindami juos pbuoliu arba kriauše, kurių sultys yra ganėtinai neutralios. Taip pat visada galima įdėti gabaliuką imbiero, citrinos arba laimo sulčių. Kramtykit! Sultis ir tirštuosius kokteilius reikia “kramtyti”/laikyti burnoje. Neužsigerkite maisto. Juos (kokteilius/sultis) geriausia gerti nevalgius, 30 min. iki valgio.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
2013 LiuxFigūra masažo portable dishwasher salonas. Teisės saugomos.

No comments:

Post a Comment