Sunday, March 30, 2014

Sulčiaspaudė jau pirkinių krepšelyje. Reikėtų ją šventiškai įpakuoti. cake stands Mielai sumokėčiau


©  Shutterstock nuotr.
Artėja Kalėdos - viena gražiausių cake stands metų švenčių. Žmonės skuba pirkti dovanėles ir taip pradžiuginti savo artimuosius. Gerai tiems, kurių šeima čia pat - nulėkei cake stands į parduotuvę, pripirkai gėrybių kokių tik širdis geidžia, o ką daryti tiems, kurie toli?
Išeitis yra, sakysite jūs - siųsk siuntinį. Žinoma, siuntinys geras dalykas, bet geriau pagalvojus, kam mokėti paštui už paslaugas, kai gali kuo puikiausiai apsipirkti Lietuvoje, cake stands bereikia Google susirasti internetines parduotuves. 
Susirandu kelias parduotuves, prekiaujančias buitinė technika. Akys raibsta cake stands nuo prekių pasiūlos. Rinkis ką nori, ir dar pristatymas nemokamas. Oi, galvoju, šaunuoliai lietuviai, tuoj viens du ir apsipirksiu, tėvukams šventę padarysiu, mama taip nori sulčiaspaudės.
Mano džiaugsmas išblėsta vos pabandžius išsirinkti norimą prekę. cake stands Na,  pasakykite jūs man, gerb. internetinių parduotuvių steigėjai, kaip žmogui išsirinkti tą sulčiaspaudę, jei jūs apie ją jokio aprašymo nepateikiate? Yra tik pavadinimas, kaina ir dar mažai kam suprantamas prekės kodas.  Viskas. Jeigu jūs manot, kad to užtenka norint sėkmingai parduoti cake stands prekę,  cake stands turiu jūs nuvilti, man, kaip pirkėjai, cake stands to neužtenka. Aš noriu informacijos kas, iš cake stands ko, su kuo ir taip toliau.
Bandau apsilankyti kitame puslapyje, bet ir ten jokio prekės aprašymo nėra. Taip išbandau gal kokius 5 puslapius - visur tas pats. Įdomu, gal tautiečiai perka aklai? Bet ką? Na, gerai, anglų kalbą moku puikiai, tad nepatingiu ir nesunkiai susirandu cake stands mane dominančios sulčiaspaudės aprašymą užsienio svetainėje. Valio! Trinu rankas iš džiaugsmo, jau įsivaizduoju kaip džiaugsis mama. Bet neperšokęs per griovį nesakyk op - byloja liaudies išmintis. Tikra tiesa! 
Sulčiaspaudė jau pirkinių krepšelyje. Reikėtų ją šventiškai įpakuoti. cake stands Mielai sumokėčiau papildomai už šią paslaugą, bet ji Lietuvoje, deja, neteikiama... Kodėl? cake stands Na, gerai, mąstau sau, bus gerai ir be įpakavimo. Belieka susimokėti, pristatymas nemokamas, nors rašo, kad užtruks iki savaitės. Norėčiau pasirinkti greitesnį pristatymo būdą, bet tokios galimybės cake stands irgi nėra. Na, savaitė tai savaitė... 
Kadangi gyvenu už Atlanto, pasirenku kreditinę kortelę Mastercard ir jau ruošiuosi apmokėti už pirkinį. Visame pasaulyje puikiai pripažinta kortelė, net nepagalvotum, kad atsiskaityti su ja nepavyks. Cha! Pasirodo, JAV išduotos Mastercard lietuviai nepripažįsta. Atmesta. Va tai tau... Kodėl? Priežastys man nežinomos. Ech jūs, Lietuvos bankai! Na, gerai, rankų nenuleidžiu, reikia tos sulčiaspaudės man, reikia! 
O, rašo, kad priima American Express . Kaip apsidžiaugiu. Vėl matau mamą, geriančią sultis. Pasirenku apmokėjimą per Moneybookers , nes cake stands tik per juos Lietuvoje galima atsiskaityti užsienyje išduotomis kortelėmis. Tiems, kas nežino - tai PayPal konkurentai. Su PayPal man niekada jokių bėdų nebuvo, tad kodėl turėtų būti čia? Todėl, atsakau, kad čia Lietuva! Nors parduotuvės klientų aptarnavimo specialistas, o gal specialistė (neprisistatė ir kuo vardu el. laiške neparašė) atsakė tik į antrą mano siųstą el. laišką (labai ačiū ir už tai, kitos el. parduotuvės Lietuvoje iš viso į klientų laiškus neatsako) patikino, kad tikrai su American Express atsiskaityti galima. Tad prisijungiu aš prie to Moneybookers ir ką jūs sau manot? American Express kortelės ten nėra! Ate ate mano sulčiaspaude! Ech jūs, Lietuvos verslininkai... 
Na, istorija tuo nesibaigia. Nupirkau visgi aš mamai tą sulčiaspaudę užsienio internetinėje parduotuvėje. Bet labai, net labai supykau ant Lietuvos verslininkų!!! Na, jeigu jums nereikia emigrantų pinigų... 
2. Neužtenka vien parduoti prekes, siūlykite papildomas paslaugas,  tokias kaip šventinis įpakavimas ar atviruko užrašymas, nes visada atsiras klientų, kurie jų pageidaus ir už jas papildomai susimokės. O teikdami tokias paslaugas atrodysite daug patraukliau savo klientams nei konkurentai. 
6. Paskutinis ir pats svarbiausias punktas: daug lietuvių yra išsibarsčiusių po visą pasaulį, tad neapsiribokite vien Lietuva,  užsienyje gyvenantys lietuviai mielai pirktų jūsų internetinėse parduotuvėse, jeigu tik sudarytumėte jiems tokią galimybę.
Prieš skelbdami kaip galima atsiskaityti jūsų parduotuvėje, cake stands pirmiausia patys išmėginkite, ar sistema veikia. cake stands Pasirinkite lanksčius atsiskaitymo būdus. Mes, emigrantai, cake stands norim jums padėti daryti verslą, bet kodėl jūs mums tokių galimybių nesuteikiat? Aš tik prašau leisti susimokėti per PayPal cake stands . Juk tai taip paprasta. 
Skaityti komentarus
Tikru patriotu, mylinčiu savo šalį ir savo tautą, galime būti kiekvienas. Nesvarbu kiek mums metų, nesvarbu, kokias pareigas užimame. Svarbiausia mylėti savo valstybę ir didžiuotis tuo, kas esi. O mes esame lietuviai! cake stands Gimę ir augę čia, nepatyrę tų kančių, kaip mūsų protėviai, tačiau pažįstantys kiekv

No comments:

Post a Comment