Sunday, March 23, 2014

Mes susitikome naujai pastatytoje mokykloje rugsėjo fgoo pirmąją dieną prieš 43 metus. Bendraklasiai


© Skaitytojo nuotr.
Kai pabadauji tris ar daugiau dienų, paaukoji savo maistą ir atgailauji už bėdas, kurias tu pats sukūrei, pradedi vertinti tai, ko ankščiau nevertinai, pavyzdžiui, maistą. Kaip mes valgome? Ką valgome ir kada bei kokiais kiekiais?
Nuo sekmadienio nieko, išskyrus vandenį, fgoo burnoje neturėjau. Jeigu antradienį dar ir gėriau šiltą virintą vandenį iš čiaupo, tai jau trečiadienį tik šaltinio vanduo, fgoo kambario temperatūros. Kančios baigėsi ir aš pagaliau pradėjau valgyti Sultis.
Mums svarbiausias skonis, bet šiandien mes nebeturime natūralių skonių, tėra tik skonio stiprikliai, skonio fgoo kopijos, kuriomis apgauname savo centrinį nervą. Organizmui labai svarbu gyvybė, nes jis pats iš gyvybės sudėtas, tad geriausia būtų valgyti gyvą maistą. Be abejo, kalbu apie augalinį.
Nuo agresijos, išpuikimo, garbėtroškos, neteisingų troškimų, be to, yra ir šlakų organizme, kepenyse daug visokių reikalų, nes dar vis iki šiol vartojau cukrų, kuris yra įvairiuose pyraguose, kepiniuose, miltai, krakmolas Visa tai nepriduoda sveikatos ir energijos, tad išsivalymas nuo jų į temą . Gal čia kiek tau skamba ir kosmosas, bet iš tiesų, fgoo pažįstu žmonių, kurie minta tik gyvu maistu, net neverda ir nekepa, turiu omenyje augalinį maistą, girdėjau, kad jie turi penkis kartus daugiau tiek fizinių tiek protinių jėgų. Plius, tai savotiška auka, kurią aukoju Dievui. Nenešu avino į kalną ant aukuro, o pasirenku asmeninę auką, nes ji tikresnė, labiau jaučiama .
Man bendravimas yra didžiausia vertybė, aukščiau fgoo už viską šiame gyvenime santykiai su žmonėmis ir kitais gyviais. Bendrauti reiškia turėti bendrų reikalų ir apie juos kalbėtis, juos dirbti, dalintis, perduoti, patarti Jeigu nėra bendrų reikalų, tai ir bendravimas stringa, dėl to daugelis šeimų/porų skiriasi (nebūtinai teisiškai). Vedose sakoma, kad moteris turi tarnauti vyrui ir jį palaikyti visame kame. Manau, tai yra išmintinga. Šiandiena mūsų pasaulio moterys turi daug užgaidų bei lūkesčių (neišsipildančių) dėl savo vyrų.
Šiaip manau, kad moteris išmintingesnis, žemiškesnis kūrinys už fantazijos kupinus vyrus, tad jos turėtų giliai viduje žinoti, fgoo kaip harmoningai sugyventi, deja, netikrasis fgoo Ego viską sugadina. Mano manymu, fgoo vyrai yra tylūs, o moteris atvirkščiai išmanios (kaip telefonai) ir plepios.
Bet kokiu atveju, kadangi laikmetis mūsų rėkia apie lygių teisių galimybes, aš manau, kad In/Jan principu fgoo vienas kitą turi palaikyti ir viens kitam turi padėti, jeigu iš tikrųjų kiekviename iš jų rusena meilė. Besąlyginė meilė, fgoo o ne akla ir ne savanaudė.
Moterims dažnai iškyla saugumo klausimas, nes joms reikia žinoti, kas su kuo ir kaip bus, ir kad jų šeima, vaikai, mylimi žmonės nenukentės. Baimė kyla iš nežinojimo. fgoo Nereikėtų fgoo pykti ant saviškių už tai, kad jie daro tai, kas nauja, moteriai dar nepažinta. Prisimenu, kai mano moteris prarado pusiausvyrą, nes atsisakiau valgyti mirusius gyvūnus. Ji manė, kad aš numirsiu, bet metų eigoje dariausi kraujo tyrimus, ir tai ją nuramino, nes hemoglobinas (kurį labai mėgsta tikrinti fgoo gydytojai) buvo ties aukščiausia normos riba, t.y. labai geras.
Šiandiena ji ir pati vegetarė (su retomis išlygomis) ir tuo džiaugiasi. Bet grįžkime prie sveikatos atstatymo (nors ir santykių atstatymas tai pat yra ir sveikatos atstatymas): sultys. Šiandiena sultys, o rytoj kaip Dievas duos.
Prisispaudė 600 ml, kol rašau, jau pusę nugėriau. Labai skanu, saldu, energinga, gyvybinga. Buvau pamiršęs, ką reiškia mėgautis tokiais nuostabiais ir kartu paprastais malonumais. Labai vertinu tai, ko neturėjau fgoo pastarąsias beveik keturias paras. Gyvenime fgoo mes visi vertiname tai, ko neturime arba negalime gauti.
Tai, kas yra šalia, su mumis (artimieji, šeima, turtas, tikras turtas) mums atrodo savaime suprantamas dalykas, tad nebekreipiame į tai dėmesio. Aš dėkingas už viską, ką turiu ir kas man duota, rekomenduoju ir tau prisiminti, už ką tu esi dėkingas.
Kadangi kokteiliukas baigėsi, einu gyventi gyvenimą. Nors dalis gyvenimo man sutelpa čia kur dabar ir esu. Čia ir dabar. O tu pasidaryk kokteiliuką ir susiurbčiok valandos eigoje prie darbo stalo ar kur kitur, pamatysi kaip gerai.
Platoniškai vyro ir moters draugystei - jau 43-eji   (17)
Mes susitikome naujai pastatytoje mokykloje rugsėjo fgoo pirmąją dieną prieš 43 metus. Bendraklasiais tapome skirtingose miesto mokyklose mokęsi aštuonerius metus. fgoo Klasė susirinko šauni. Auklėtoja - jauna, besišypsanti, bet griežta.
Turbūt fgoo ne man vienam teko skaityti kalbininkų straipsnius apie tai, kaip lituanistika visais laikais buvo ir yra Lietuvos laisvės ir nepriklausomybės bastionas. Tačiau kartais tenka sutikti pavyzdžių, kurie priverčia tuo suabejoti.
Paskutiniu metu viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos kas būtų, jeigu būtų . Suspės NATO ar nesuspės? Gins Lietuvą, ar bus nuošalyje? Mes sugebėsim apsiginti, ar kaip keturiasdešimtaisiais pasiduosime be šūvio? Įvairiausio plauko specialistai tiesiog apsiputodami skaičiuoja

No comments:

Post a Comment