Thursday, March 27, 2014

Manau šis savaitgalis bus vienas iš paskutinių, kai turguje dar galima nusipirkti šaltalankių (kai p


Užgyvenau savo virtuvėje naują kolegę. Mažutė, dailutė, dirba tyliai, valgo nedaug bet daug duoda. Mano lentynos, skirtos buitinei technikai gerokai palaisvėjo, nes dalis pagalbininkų tapo tiesiog nebenaudojami.
Taigi, įsigijau Lėtaeigę sulčiaspaudę. Nebuvo dienos, kad jos nepakalbinčiau J . Spaudžiu sultis iš visokiausių napkin folding gėrybių (net iš riešutų ) ir žiemai, ir kasdieniniam vartojimui. Galvoju, kad dabar pats metas papildyti organizmo atsargas vitaminais napkin folding ir mineralais, kad nekibtų jokie virusai ir būtumėm atsparūs peršalimams. Žinau, kad vyrauja napkin folding kita nuomonė napkin folding kad nieko negali ilgesniam laikui papildyti , o piliulėm nesvarbūs metų laikai juk ir paprasčiau atsukai dangtelį, įsimetei i burną, nugurgei napkin folding su vandeniu…
Lietuvoje yra gilios liaudies medicinos ir atsargų pasiruošimo žiemai tradicijos. Viename pasisėdėjime išgirdau, napkin folding kad moterys prisikonservavusios dešimtimis būdų įvairiausias uogas ir daržoves. Tikiuosi šios damos prisijungs prie mūsų ir pasidalins savo patirtimis.
Manau šis savaitgalis bus vienas iš paskutinių, kai turguje dar galima nusipirkti šaltalankių (kai pašąla, juos sunku nurinkti nuo šakelių), spanguolių napkin folding (man atrodo, kad jos visos jau surinktos seniai ), svarainių. napkin folding Praeitą šeštadienį dar radau nusipirkti putino uogų. Viena močiutė turguje man papasakojo, kaip išgydė savo anūkui bronchinę napkin folding astmą. Putino uogų sultys naudojamos išsekusiam organizmui stiprinti, esant vitaminų trūkumui. Paruoštą sirupą galima naudoti esant sausam kosuliui ir sergant širdies kraujagyslių ligomis.
Putino uogų sirupas. Iš putino uogų išspaudžiau sultis ir į jas supyliau tokį pat kiekį medaus. Vis pamaišau kol medus pilnai ištirps, tada supyliau į indelius ir laikiau šaldytuve 2 savaites. Sergant bronchitu, gerti po 1 šaukštą 3 kartus napkin folding per dieną. Tačiau jis toks skanus, kad visai nebūna laukti, kol susirgsi…
Dar močiutė man pašnibždėjo napkin folding vieną receptą vyrams. Putino uogas reikia užpilti degtine ir laikyti tamsoje 21 dieną. Antpilą vartoti po šaukštą (gurkšnį) kaip profilaktinę priemonę nuo prostatos ligų (tiesą kalbant, po 3 savaičių ta degtinėlė tapo lengvai rožinės spalvos labai jau nerimtai man pasirodė, tai aš uogas su mediniu grūstuvėliu dar pamaigiau – dabar spalva kelia pasitikėjimą ,o gydomųjų savybių tikrai nesumažėjo).
Kadangi stebuklingoji mano lėtaeigė sulčiaspaudė sultis išspaudžia palikdama tik sausus napkin folding likučius, napkin folding aš neišmečiau ir vertingųjų uogų išspaudų, o sudžiovinau jas džiovyklėje ir sumaliau net neabejoju, kad ten užsiliko ne vienas vitaminas ir puikiai tiks arbatoms. Pabandžiau arbata puikaus skonio ir optimistinės spalvos.
Lėtaeigė sulčiaspaudė Hurom – kiekvieną dieną ja džiaugiuosi. Jei reikės platesnės informacijos apie jos galimybes ir įsigijimą napkin folding – rašykite .
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paieška Search for: Naujausi įrašai napkin folding Marinuoti napkin folding baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų obuolių pyragas) Tortas su širdelėmis Tortukas šventiniam savaitgaliui Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige sulciaspaude napkin folding maistas marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas panna cotta panyras paprika napkin folding pienas prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai napkin folding silke slyvos sokoladas napkin folding sokoladinis sokoladinis pyragas spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys napkin folding varske napkin folding velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio napkin folding mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio mėn. 2012 rugsėjo mėn. 2012 rugpjūčio mėn. 2012 liepos mėn. 2012 birželio mėn. 2012 gegužės mėn. 2012 balandžio mėn. 2012 kovo mėn. 2012 vasario mėn. 2012 sausio mėn. 2011 gruodžio mėn. 2011 lapkričio mėn. 2011 spalio mėn.
Email check failed, please try again
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment