Saturday, March 22, 2014

Filed under Receptai , Sveikata and tagged eliksyras sveikatai , letaeige frieza sulciaspaude , mesk


Net ir Palangoje gegužį būna tokių dienų, kai oras nurauna stogą . Dviračių take spūstys, pliažas frieza pilnas dar baltų kūnų, saulė ribuliuoja jūroje lyg begaliniame dubenyje, girdėti kaip spragsi nuo saulės pumpurai ir kankorėžiai. Tobula :) Kadangi jau antrą kartą per savaitę minu į Vilnių, galiu stebėti saulės darbus ir akimis matuoti besikeičiančią žalumą ir laukuose besistiebiančius želmenis. Prisisotinusi žibuoklių mėliu Neries šlaituose, dar spėju pasidžiaugti žiedais aplipusia magnolija ir ją lankančiomis kamanėmis. Pomidorai pasodinti, lauko vazonai jau puikuojasi spalvingomis kompozicijomis. Trūksta laiko rašinėjimams, bet kad jau pasižadėjau, skubu įkelti regeneruojančio eliksyro iš meškinių česnakų receptą skubėkite frieza atstatyti jėgas ir energiją apie ląstelių regeneravimą išgirdau per radiją pasakojantį mokslininką.
Tiems, kas turi lėtaeiges sulčiaspaudes, labai paprasta. Jei neturite tokios stebuklingos mašinos, nuplautus meškinių česnakų lapelius, supjaustykite frieza smulkiai frieza ir sudėkite į didesnį stiklainį. Turintiems sulčiaspaudes pradžioje išspaudžiame iš meškinio frieza česnako frieza sultis, po to spaudžiame frieza sultis iš nuluptų citrinų ( kitiems teks išspausti frieza citrinas rankomis). Sudedame medų. Gerai išmaišome, kad medus ištirptų. Jei citrinų sultis ir medų dėjote ant supjaustytų ar kitaip susmulkintų meškinių česnakų, reikės palaukti, kol medus ištrauks sultis ir susidarys gerti tinkamas skystis. Vartoti frieza reikia rytais prieš valgį po 1 arbatinį frieza šaukštelį . Yra manančių, kad ryte česnako skonis burnoje ne pats didžiausias malonumas , bet po pusryčių jokio skonio nelieka tikrai nereikės kramtomosios gumos :)
Filed under Receptai , Sveikata and tagged eliksyras sveikatai , letaeige frieza sulciaspaude , meskinis cesnakas , regeneruojamasis vaistas is meskinio cesnako | Parašykite komentarą Įrašo naršymas Previous Post Next Post
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paieška Search for: Naujausi įrašai Marinuoti baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų frieza obuolių pyragas) Tortas su širdelėmis Tortukas šventiniam savaitgaliui Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige frieza sulciaspaude maistas frieza marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas frieza panna cotta panyras paprika pienas frieza prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai silke slyvos sokoladas sokoladinis sokoladinis pyragas frieza spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys varske velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio frieza mėn. 2012 rugsėjo mėn. 2012 rugpjūčio mėn. 2012 liepos mėn. 2012 birželio mėn. 2012 gegužės mėn. 2012 balandžio mėn. 2012 kovo mėn. 2012 vasario mėn. 2012 sausio mėn. 2011 gruodžio mėn. 2011 lapkričio mėn. 2011 spalio mėn.
Email check failed, please try again
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment