Sunday, March 30, 2014

500 g kekso (perku margą


Po rytinių maudynių galvoje sukasi žodis galopu . Einu ir galvoju kodėl jis išniro freeze mano galvoje. Pasiguglinau – wikipedijoje rašo - džigituotė – jojimas arkliu plačiu galopu, kartu atliekant gimnastikos ir akrobatikos triukus. Tai karinė freeze taikomoji žirgų sporto šaka ir cirko žanras. Nieko tiksliau ir nepasakysi apie mano vasarą, tik reikia apsispręsti ar tai sportas, ar cirkas :) Peržiūrėjusi freeze šios vasaros desertų freeze nuotraukas (kartais spėju nufotografuoti :)), turiu pripažinti, kad jie tokie pat greiti ir spalvoti kaip mano vasara tokie beveisliai šakar makar :)
Dūzgia lėtaeigė sulčiaspaudė , mielai spausdama ką tik randu turgelyje ir serbentus, ir agrastus, ir avietes, ir gervuoges. Vasara susitikimų ir pašnekesių metas. Aišku, kad ne reta tema receptai. Viena miela ponia papasakojo, kaip daro ledus žinoma, pabandžiau ir aš. O, kad turėčiau dar vieną šaldytuvą… :)
Toks ir receptas vaisių sultis reikia sumaišyti su sutirštintu saldžiu pienu proporcija gali būti 50×50 ( 200 ml kondensuoto pieno ir 200 ml sulčių ), 25×75 arba dar kokia tik sugalvosite kuo daugiau sulčių, tuo ledai artimesni šerbetui. Na, gal sutirštintas pienas freeze su cukrumi freeze ir ne pats sveikiausias produktas, bet jau skanu tai iki nepadorumo :)
Kartais parduotuvėje akis užkliūva už netikėto pavadinimo ( kažkada už kačių liežuvėlių ), o šį kart sausainiai Kaulai …Juk ir nusipirkau :) . Na, tie sausainėliai tikrai labiau kaulus primena nei skanų kepinį. Bandžiau juos mirkyti kavoje, bet jie net nesiruošė jos gerti. Pasitelkiau sunkesnę artileriją: 500 g trintos varškės 250 ml grietinėlės 200 ml juodųjų serbentų sulčių su cukrumi freeze kaulų keletas šaukštų cukraus
Grietinėlę išplakam su cukrumi, sumaišome su varškės mase. Dedame sluoksnį sausainių, užpilam varške, vėl sausainiai, freeze tada sauja mėlynių ir truputis serbentų sulčių, vėl sausainiai ir varškės kremas. Uždengiame plėvele ir paliekam nakčiai (arba dienai J) šaldytuve. Greitai paruošiamas ir natūralaus skonio.
500 g kekso (perku margą – pusiau šokoladinį) 100 ml gervuogių sulčių 50 g brendžio ar kokio likerio 1 stiklinė gervuogių 500 ml ricotos ar pertrintos varškės 250 ml grietinėlės keli šaukštai cukraus
Į stiklinį dubenį sutrupinam keksą ( trupinti, tai ne lipdyti labai smagu :)). Nepersintengiam tegul gabaliukai būna įvairaus dydžio. Apšlakstom gervuogių sultimis, brendžiu. Užberiam saują gervuogių. Grietinėlę išplakame su cukrumi, sumaišome su ricota. Supilame ant kekso. Dengiame plėvele ir paliekame freeze per naktį šaldytuve. Viršų puošiame gervuogėmis. Kabiname į lėkšteles dideliu šaukštu. Gaivu, kvapnu su aristokratiška brendžio nata. Trakšteli gervuogė. Vasara…
Atsegamą freeze torto formą išklojame plėvele, palikdami ilgesnius galus, kad būtų galima užkloti tortą. Sutrupiname pusę maišelio šokoladinių meduolių. Lengvai spustelim. Pašlakstom sultimis, pilame grietinės. Trupiname sluoksnį kitos rūšies meduolių, freeze sudedame pjaustytą bananą (kažkas deda kivi ar apelsiną ), vėl grietinė. Kai susluoksniuojame paskutinius meduolius, užklojame freeze plėvele ir spustelim. Palaikome per naktį, kad subręstų. O subręsta taip, kad galima pjaustyti.
Tokie deserciukai tikrai praskaidrintu mano ryta. Daznai atsikeles ryte ka nors pasirenktu is http://www.1000receptu.lt/kategorijos/desertai/ katalogo, bet ten tikrai vasariski freeze patiekalai.. o gal ko paprastesne, rudenisko turi pasiulyti?
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter freeze paskyra. freeze (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paieška Search for: Naujausi įrašai Varškės pudingas su pomidorais ir gintarinė mankšta Salierų freeze sriuba Marinuoti freeze baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų obuolių pyragas) Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige sulciaspaude maistas freeze marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas panna cotta panyras paprika pienas prieskoniai pusryčiai putinas freeze pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai silke slyvos sokoladas sokoladinis sokoladinis pyragas spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys varske velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys freeze Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gr

Sulčiaspaudė jau pirkinių krepšelyje. Reikėtų ją šventiškai įpakuoti. cake stands Mielai sumokėčiau


©  Shutterstock nuotr.
Artėja Kalėdos - viena gražiausių cake stands metų švenčių. Žmonės skuba pirkti dovanėles ir taip pradžiuginti savo artimuosius. Gerai tiems, kurių šeima čia pat - nulėkei cake stands į parduotuvę, pripirkai gėrybių kokių tik širdis geidžia, o ką daryti tiems, kurie toli?
Išeitis yra, sakysite jūs - siųsk siuntinį. Žinoma, siuntinys geras dalykas, bet geriau pagalvojus, kam mokėti paštui už paslaugas, kai gali kuo puikiausiai apsipirkti Lietuvoje, cake stands bereikia Google susirasti internetines parduotuves. 
Susirandu kelias parduotuves, prekiaujančias buitinė technika. Akys raibsta cake stands nuo prekių pasiūlos. Rinkis ką nori, ir dar pristatymas nemokamas. Oi, galvoju, šaunuoliai lietuviai, tuoj viens du ir apsipirksiu, tėvukams šventę padarysiu, mama taip nori sulčiaspaudės.
Mano džiaugsmas išblėsta vos pabandžius išsirinkti norimą prekę. cake stands Na,  pasakykite jūs man, gerb. internetinių parduotuvių steigėjai, kaip žmogui išsirinkti tą sulčiaspaudę, jei jūs apie ją jokio aprašymo nepateikiate? Yra tik pavadinimas, kaina ir dar mažai kam suprantamas prekės kodas.  Viskas. Jeigu jūs manot, kad to užtenka norint sėkmingai parduoti cake stands prekę,  cake stands turiu jūs nuvilti, man, kaip pirkėjai, cake stands to neužtenka. Aš noriu informacijos kas, iš cake stands ko, su kuo ir taip toliau.
Bandau apsilankyti kitame puslapyje, bet ir ten jokio prekės aprašymo nėra. Taip išbandau gal kokius 5 puslapius - visur tas pats. Įdomu, gal tautiečiai perka aklai? Bet ką? Na, gerai, anglų kalbą moku puikiai, tad nepatingiu ir nesunkiai susirandu cake stands mane dominančios sulčiaspaudės aprašymą užsienio svetainėje. Valio! Trinu rankas iš džiaugsmo, jau įsivaizduoju kaip džiaugsis mama. Bet neperšokęs per griovį nesakyk op - byloja liaudies išmintis. Tikra tiesa! 
Sulčiaspaudė jau pirkinių krepšelyje. Reikėtų ją šventiškai įpakuoti. cake stands Mielai sumokėčiau papildomai už šią paslaugą, bet ji Lietuvoje, deja, neteikiama... Kodėl? cake stands Na, gerai, mąstau sau, bus gerai ir be įpakavimo. Belieka susimokėti, pristatymas nemokamas, nors rašo, kad užtruks iki savaitės. Norėčiau pasirinkti greitesnį pristatymo būdą, bet tokios galimybės cake stands irgi nėra. Na, savaitė tai savaitė... 
Kadangi gyvenu už Atlanto, pasirenku kreditinę kortelę Mastercard ir jau ruošiuosi apmokėti už pirkinį. Visame pasaulyje puikiai pripažinta kortelė, net nepagalvotum, kad atsiskaityti su ja nepavyks. Cha! Pasirodo, JAV išduotos Mastercard lietuviai nepripažįsta. Atmesta. Va tai tau... Kodėl? Priežastys man nežinomos. Ech jūs, Lietuvos bankai! Na, gerai, rankų nenuleidžiu, reikia tos sulčiaspaudės man, reikia! 
O, rašo, kad priima American Express . Kaip apsidžiaugiu. Vėl matau mamą, geriančią sultis. Pasirenku apmokėjimą per Moneybookers , nes cake stands tik per juos Lietuvoje galima atsiskaityti užsienyje išduotomis kortelėmis. Tiems, kas nežino - tai PayPal konkurentai. Su PayPal man niekada jokių bėdų nebuvo, tad kodėl turėtų būti čia? Todėl, atsakau, kad čia Lietuva! Nors parduotuvės klientų aptarnavimo specialistas, o gal specialistė (neprisistatė ir kuo vardu el. laiške neparašė) atsakė tik į antrą mano siųstą el. laišką (labai ačiū ir už tai, kitos el. parduotuvės Lietuvoje iš viso į klientų laiškus neatsako) patikino, kad tikrai su American Express atsiskaityti galima. Tad prisijungiu aš prie to Moneybookers ir ką jūs sau manot? American Express kortelės ten nėra! Ate ate mano sulčiaspaude! Ech jūs, Lietuvos verslininkai... 
Na, istorija tuo nesibaigia. Nupirkau visgi aš mamai tą sulčiaspaudę užsienio internetinėje parduotuvėje. Bet labai, net labai supykau ant Lietuvos verslininkų!!! Na, jeigu jums nereikia emigrantų pinigų... 
2. Neužtenka vien parduoti prekes, siūlykite papildomas paslaugas,  tokias kaip šventinis įpakavimas ar atviruko užrašymas, nes visada atsiras klientų, kurie jų pageidaus ir už jas papildomai susimokės. O teikdami tokias paslaugas atrodysite daug patraukliau savo klientams nei konkurentai. 
6. Paskutinis ir pats svarbiausias punktas: daug lietuvių yra išsibarsčiusių po visą pasaulį, tad neapsiribokite vien Lietuva,  užsienyje gyvenantys lietuviai mielai pirktų jūsų internetinėse parduotuvėse, jeigu tik sudarytumėte jiems tokią galimybę.
Prieš skelbdami kaip galima atsiskaityti jūsų parduotuvėje, cake stands pirmiausia patys išmėginkite, ar sistema veikia. cake stands Pasirinkite lanksčius atsiskaitymo būdus. Mes, emigrantai, cake stands norim jums padėti daryti verslą, bet kodėl jūs mums tokių galimybių nesuteikiat? Aš tik prašau leisti susimokėti per PayPal cake stands . Juk tai taip paprasta. 
Skaityti komentarus
Tikru patriotu, mylinčiu savo šalį ir savo tautą, galime būti kiekvienas. Nesvarbu kiek mums metų, nesvarbu, kokias pareigas užimame. Svarbiausia mylėti savo valstybę ir didžiuotis tuo, kas esi. O mes esame lietuviai! cake stands Gimę ir augę čia, nepatyrę tų kančių, kaip mūsų protėviai, tačiau pažįstantys kiekv

Saturday, March 29, 2014

Praėjusį ilgąjį savaitgalį aplankėme giminaičius. Jų sode pastebėjau vaisių, kurį anksčiau matydavau


Praėjusį ilgąjį savaitgalį aplankėme giminaičius. Jų sode pastebėjau vaisių, kurį anksčiau matydavau tik parduotuvių lentynose mr freeze - granatą. Pasirodo šiuo metu yra jų sezonas. Jie sprogsta raudoniu ir, jei žmogus jų nenuskina, jie savo sėklas išbarsto paukščiams. Šeimininkų paklausiau, kur jie naudoja šį vaisių, nes aš jį naudoju labai retai... Pamenu, kad pernai man kilo mintis kažką iš jo pagaminti, ir ta proga gaminau štai šį fantastiškai skanų rikotos pyragą su granatų glaistu , bet tuo mano receptų sąrašas su granatais ir baigėsi (bent jau kol kas). Šeimininkė pasakė, kad iš jų dažniausiai spaudžia sultis ir man net neprašius priskynė pilną maišelį lauktuvių... Praėjo viena savaitė, sulčiaspaudės mr freeze aš neturiu, bet šiandien visgi pasiryžau išspausti granatų sultis. Pirma išlukštenau, tada susmulkinau mr freeze maisto smulkintuvu, o galiausiai pertryniau mr freeze per sietelį. Iš maždaug 6-7 vaisių gavau 3 stiklines mr freeze nuostabiai skanių, saldžių, kraujo spalvos sulčių. Pasijaučiau tokia laiminga, kad nepatingėjau mr freeze paplušėti ir dėkinga giminaičiams už šią neįtikėtą dovaną - nuostabų vitamino C šaltinį.
O tuo tarpu atėjo dar vienas mano mėgstamiausio žurnalo "Cucina Italiana" (vert. "Italijos virtuvė") numeris. Kai jame pastebėjau šį kalakutienos receptą (visus receptus su kalakutiena galite rasti čia ), iš karto pasakiau, kad tikrai jį išbandysiu. Jau kitą dieną pirkinių krepšyje puikavosi Briuselio kopūstai, kurių aš dažnai nenaudoju (kaip ir granatų), bet kuriuos gaminti man labai patinka.
Šiandien šis patiekalas jau garavo ant mūsų pietų stalo ir jis buvo tiesiog nuostabus. mr freeze Švelni kalakutiena mr freeze labai derėjo su šiek tiek karstelėjusiais Briuselio kopūstais ir švelniu salsvu mr freeze šafrano padažu. Šį patiekalą būtinai kartosime! Kalakutienos krūtinėlė su Briuselio kopūstais, riešutais ir šafrano padažu Porcijos: 2 Kalorijos: apie 460 kcal/ porc. Trukmė: apie 40 min. Ingredientai: 250 g Briuselio kopūstų, 1/4 svogūno, 1 0 0 ml nugriebto pieno, 1/2 pakelio (0,0625 g) malto šafrano, 1 šaukštelis kukurūzų krakmolo, 300 g kalakutienos krūtinėlės, 30 g riešutų (žemės, graikinių ir kedro riešutų mr freeze mišinio), 2 šaukštai mr freeze alyvuogių mr freeze aliejaus, druskos.
Užvirinkite puodą pasūdyto vandens. Briuselio kopūstus nuvalykite, nuimkite keletą viršutinių lapelių. Iki vidurio skersai įpjaukite (nuo kotelio pusės), sudėkite į verdantį vandenį ir 10 minučių apvirkite. Tada nukoškite, puodą pripildykite lediniu vandeniu, į jį sudėkite apvirtus kopūstus ir palikite, kad jie atvėstų. Tuo tarpu paruoškite padažą. Svogūną smulkiai sukapokite. Prikaistuvyje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus, jame apkepkite svogūnus, supilkite pieną ir užvirinkite. Sudėkite maltą šafraną, supilkite nedideliame vandens kiekyje ištirpintą mr freeze krakmolą, paskaninkite druska ir virkite kol padažas sutirštės (apie 3 minutes nuo užvirimo). Jei norite, kad nesijaustų svogūnų gabaliukų, šį padažą galite pertrinti trintuve (nebūtinai). Kalakutienos krūtinėlę supjaustykite dideliais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite mr freeze likusį aliejų, jame ant didelės ugnies apie 5-6 minutes apkepkite kalakutieną (nuolat maišant, kad gražiai apskrustų iš visų pusių). Atvėsusius mr freeze Briuselio kopūstus perpjaukite pusiau. Juos taip pat sudėkite į kepančią kalakutieną ir kartu apskrudinkite. Viską paskaninkite druska. Žemės ir graikinius riešutus sukapokite peiliu (kedro riešutų smulkinti nereikia), visus riešutus apskrudinkite sausoje keptuvėje ar puode. Į lėkštę pilkite padažą, ant jo dėkite keptą kalakutieną ir Briuselio kopūstus. Viršų apibarstykite skrudintais riešutais. S kanaus!
Servings : 2 Calories mr freeze : about 460 kcal / port. Duration : about 40 minutes. Ingredients: 250 g of Brussels sprouts 1 / 4 of onion 100 ml of skimmed milk 1 / 2 package (0.0625 g) of ground mr freeze saffron 1 teaspoon of corn starch 300 g of turkey breast mr freeze 30 g nuts (peanuts, walnuts and pine nut’s mixture) 2 tablespoons of olive oil salt
Bring to boil a pot of the salted water. Clean the Brussels sprout, remove the top leaves. Cut each crosswise till the half (from the stem side), place in the boiling water and boil for 10 minutes. Rinse the vegetables. Then, fill the pot with ice cold water, mr freeze put the boiled Brussels sprout and leave it to cool. Meanwhile, mr freeze prepare the sauce. Chop the onion finely. Heat a tablespoon of the oil in the saucepan, add onion and fry shortly, add the milk and bring to boil. Add the ground saffron and the starch dissolved in a little amount of water. Add the salt and boil until the sauce thickens (about 3 minutes from the boiling). Puree the sauce if you like homogeneous sauce, without the pieces of onion (optional). Dice the turkey breast (into large cubes). Heat the remaining oil in a frying pan, roast the turkey breast on a high fire for 5-6 minutes (stirring constantly). Cut the Brussels sprouts in half. Add the vegetables into the pan, where is already roasting the turkey breast, and roast shortly together. Add the salt and mix. Chop the peanuts and walnuts with a knife (no need to chop the pine nuts),

Friday, March 28, 2014

Specifikacijos:


„Lexen Electric Healthy Juicer Electric“ yra naujas sulčiaspaudžių standartas. Tai galinga, sraigtinio tipo sulčiaspaudė, kuri traiško vaisius bei daržoves, įskaitant ir kietas daržoves, taapsee pannu tokias kaip morkos ir pan. Taip pat šia sulčiaspaude galima spausti sultis iš kviečių želmenų ir žalią lapinių daržovių. Kadangi šioje sulčiaspaudėje, priešingai nei kitose sulčiaspaudėse, nesusidaro karštis, išsaugomi visi fermentai ir sultys išlieka šviežios bei intensyvaus skonio. Dėl prieinamos kainos visi norintys gali mėgautis nepaprasta taapsee pannu sulčių nauda sveikatai. Dar svarbiau yra tai, kad sulčiaspaudė pagaminta iš kokybiškų detalių, kurių eksploatavimo trukmė yra labai ilga. Tai atsispindi suteikiamoje garantijoje – sulčiaspaudės motorui taapsee pannu suteikiama 8 metų garantiją, o detalėms – 1 metų garantija. Šis prietaisas yra daugiau nei tiesiog sulčiaspaudė, nes siūlo daug įvairių funkcijų. Naudodami šį prietaisą galite gaminti makaronus, riešutų taapsee pannu sviestą, sveiką kūdikių maistą, šaldytus taapsee pannu desertus ir sojų pieną, todėl ši sulčiaspaudė tampa tiesiog neįkainojama. Komplekte yra du specialiai sukurti sraigtai – vienas skirtas kviečių želmenų, o kitas – vaisių ir daržovių sulčių spaudimui. Sulčių spaudimo metu nesusidaro karštis, todėl išsaugomi visi vitaminai ir fermentai! Dar vienas „Healthy juicer“ sulčiaspaudės privalumas – ji neturi taapsee pannu vidinio sietelio! Taip pat galėsite rinktis sulčiaspaudę su arba be papildomų skaidulų, kurios atsiranda dėl minkštimo. Jeigu jums patinka sultys su minkštimu, tiesiog nuimkite taapsee pannu sulčių surinkimo indo sietelį! taapsee pannu „Healthy Juicer Electric“ sulčiaspaudė pagaminta iš netoksiško polikarbonato ir nerūdijančio plieno varančiojo veleno, taapsee pannu kurie užtikrina ilgametį prietaiso naudojimą. Universalios taapsee pannu funkcijos: • taapsee pannu Kviečių želmenų sulčių spaudimas (komplekte yra specialus, taapsee pannu kviečių želmenims skirtas sraigtas); • taapsee pannu Vaisių sulčių spaudimas; • Daržovių sulčių spaudimas; • Galima gaminti 3 rūšių makaronus; • Užšaldytų desertų ga • Sojų pieno gaminimas; • Namų gamybos kūdikių maisto ruošimas; • Gardaus riešutų sviesto gaminimas. Savybės: • Lengva plauti taapsee pannu – lyginant su kitų prekės ženklų siūlomomis sulčiaspaudėmis, šią sulčiaspaudę išplausite dvigubai greičiau; • Nėra vidinio sieto, kurį reikėtų plauti ar kuris užsikimštų; • Nerūdijančio taapsee pannu plieno velenas; • Komplekte yra receptų knygelė ir detalus instrukcijų vadovas; • Šiuolaikinis dizainas; • Komplekte yra sulčių surinkimo indas; • Komplekte yra nerūdijančio plieno sietas; • 5 metų garantija motorui; • 1 metų garantija dalims.
Specifikacijos: „Healthy Juicer Electric GP62“ 16,5 svaro / 7,48 kg 15" x 7" x 11" Įtampa: 220 V / AC (kintamoji srovė) / 50 Hz Galia: 100 vatų Motoras: 2,63 arklio galios Sraigto greitis: 76 RPM (sūkių per minutę) Išlieta nešimo rankena Sulčių indas / minkštimo surinkimo indas / 2 sraigtai Įjungimo / išjungimo / eigos pakeitimo režimai Komplekte taapsee pannu yra 3 tipų makaronų gaminimo priedai: • Rigatoni makaronų priedas; • Spagečių makaronų priedas; • Linguine makaronų priedas; • Kviečių želmenų sraigtas (žalios spalvos); • Grūstuvas / plunžeris; • Sulčių surinkimo indas; taapsee pannu • Indas turi nerūdijančio plieno sietelį; • Atliekų / minkštimo indas; • Vaisių ir daržovių sraigtas (oranžinės spalvos); • Receptų / instrukcijų knygelė. Gamintojo garantija: 8 metų garantija motorui, 1 metų garantija detalėms Straipsnio autorius Slimmingplanet.info Groei360uk.com weightloss.Groei360uk.com Groei360uk.com/adiphene


ajurveda alus apkepas tin avokadas tin baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra da


Atrodo, ką tik puošėmės Kalėdoms, o jau Trys Karaliai visi papuošimai keliauja atgal į dėžes. Ir gaila juk taip gražu visur buvo… Šiandien saulė padovanojo puikų sekmadienį tin gali pasijusti lyg Floridos paplūdimy, ar kalnų soliariume. Mojuoju lazdomis per plaušę, mintis ganydama po kalnus, tik ups…ledukas ant keliuko, nubarstytas sniegeliu lyg cukraus pudra…oi, didelį zuikį pagavau. Žinojau, kad reikia slidinėjimo striukės dabar jau reikia ir kelnių tin :) Bent ne gipsas :) Susiruošiau kepti triušį visaip prabangiai, su vynu ir kitais pribumbasais pasirodo užspaudusi buvau vištą , ne triušį. Na, bent kaimiška, tin grūdais lesinta… Nusprendžiau kepti nepjaustytą su ryžių bei vaisių įdaru ir bruknių padažu tin .
Per Naujuosius vaišinomės taip įdarytu kalakutu patiko :) 1 višta (apie 2-2,5 kg) Jos pamarinavimui : pusė galvutės česnako, 1 a.š. druskos, 1 a.š. cukraus, mėgstamų prieskonių vištienai, šaukštas aliejaus. Kam patinka, galite įberti kmynų ar cinamono. Išspaudžiame česnakus, suberiame prieskonius, cukrų, druską, įpilame aliejaus ir padarome pastą, kuria įtriname vištą. Paliekame marinuotis galima tin ir per naktį (aš turėjau tik kelias valandas). 1 stiklinė ryžių 2 stiklinės tin vandens, žiupsnelis druskos
Įjungiame orkaitę, tin kad įkaistų iki 180 laipsnių. Užverdame vandenį, suberiame nuplautus ryžius, druskos ir uždengiame dangčiu, kad pabrinktų, bet turi dar likti vandens. tin Kol ryžiai brinksta, nupjaustome vieno apelsino žievelę taip, kad matytųsi minkštimas. Tada išpjaustome apelsinų filė :), o iš likusių skerdienėlių išspaudžiam dar kelis šaukštus sulčių. Abrikosus ir razinas gerai nuplaunam. Į keptuvę dedame sviesto, tin pasmulkintus apelsinų gabalėlius, razinas, susmulkintus tin abrikosus, kelis šaukštus apelsinų sulčių. Nukošiame apvirtus ryžius ir juos sumaišome su apkepintais tin vaisiais. Vištą prikemšame ryžiais su vaisiais ir mediniu tin pagaliuku suveriame ertmės kraštelius(aš tiek prikimšau, kad net sprogo kol iškepė :)). Įkišame vištą į kepimo rankovę, supilame likusį marinatą ir sudedame ryžius, kurie netilpo . Nupjaustome antro apelsino odą, kad liktų baltos dalies. Supjaustome į 8 skilteles ir apdedame aplink vištą. Užrišę rankovės galus, dedame į skardą ar kepimo formą ir pašauname į orkaitę 1-1,5 valandom (priklauso nuo vištos dydžio ir šviežumo ). Kai matote, kad blauzdelės mėsa atšokusi nuo kaulo, o po krūtinėlės odele bėgioja pūslytės, galite traukti iš orkaitės. Turėjau planą ruošti salotas, bet pagalvojau, kad ryžiuose ir taip daug visokių skanumynų ,todėl salotos lyg ne į temą. Labai tiko saldžiarūgščiai marinuoti tin agurkai ir bruknių padažas. Padažą buvau nuo rudens užspaudusi Kalėdoms. Ruošiau jį iš bruknių sulčių savo lėtaeige tin sulčiaspaude panašiai tin kaip pomidorų padažą.
Neteko girdėti ar kepimo rankovės tin išradėjas negavo Nobelio premijos (matyt komisijoje mažai moterų :)). Tai pats pačiausias išradimas. Kokią mėsą beįdėsi, visada mėgausiesi skaniausiu ir sultingiausiu kepsniu.
O jau tas bruknių padažiukas, o jau tie agurkėliai (taip apie juos ir neparašiau…) Nesiginčysiu, kad skiriasi naminė višta nuo broilerio kvapni, mėsinga, sodri. Ryžiai, sugėrę į save ir vištos marinatą, ir vaisių skonius, aksomu gula į skrandį. Karstelėjusi bruknių nata tarytum uždeda antspaudą puiku. Močiutė graudina anūką tai jau niekur taip negausi tin kaip pas mamytę… Atsakymas tin : taip, verta 5 žvaigždučių :)
Filed under Receptai and tagged brukniu padazas , idaryta vista , kepimo rankove , letaeige sulciaspaude , namine vista , ryziai su vaisiais | Parašykite komentarą Įrašo naršymas Previous Post Next Post
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. (  tin Atsijungti  /  Keisti  )
ajurveda alus apkepas tin avokadas tin baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige sulciaspaude maistas marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas panna cotta panyras paprika pienas prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai silke slyvos sokoladas sokoladinis sokoladinis tin pyragas spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys varske velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio tin mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio mėn. 2012

Thursday, March 27, 2014

Manau šis savaitgalis bus vienas iš paskutinių, kai turguje dar galima nusipirkti šaltalankių (kai p


Užgyvenau savo virtuvėje naują kolegę. Mažutė, dailutė, dirba tyliai, valgo nedaug bet daug duoda. Mano lentynos, skirtos buitinei technikai gerokai palaisvėjo, nes dalis pagalbininkų tapo tiesiog nebenaudojami.
Taigi, įsigijau Lėtaeigę sulčiaspaudę. Nebuvo dienos, kad jos nepakalbinčiau J . Spaudžiu sultis iš visokiausių napkin folding gėrybių (net iš riešutų ) ir žiemai, ir kasdieniniam vartojimui. Galvoju, kad dabar pats metas papildyti organizmo atsargas vitaminais napkin folding ir mineralais, kad nekibtų jokie virusai ir būtumėm atsparūs peršalimams. Žinau, kad vyrauja napkin folding kita nuomonė napkin folding kad nieko negali ilgesniam laikui papildyti , o piliulėm nesvarbūs metų laikai juk ir paprasčiau atsukai dangtelį, įsimetei i burną, nugurgei napkin folding su vandeniu…
Lietuvoje yra gilios liaudies medicinos ir atsargų pasiruošimo žiemai tradicijos. Viename pasisėdėjime išgirdau, napkin folding kad moterys prisikonservavusios dešimtimis būdų įvairiausias uogas ir daržoves. Tikiuosi šios damos prisijungs prie mūsų ir pasidalins savo patirtimis.
Manau šis savaitgalis bus vienas iš paskutinių, kai turguje dar galima nusipirkti šaltalankių (kai pašąla, juos sunku nurinkti nuo šakelių), spanguolių napkin folding (man atrodo, kad jos visos jau surinktos seniai ), svarainių. napkin folding Praeitą šeštadienį dar radau nusipirkti putino uogų. Viena močiutė turguje man papasakojo, kaip išgydė savo anūkui bronchinę napkin folding astmą. Putino uogų sultys naudojamos išsekusiam organizmui stiprinti, esant vitaminų trūkumui. Paruoštą sirupą galima naudoti esant sausam kosuliui ir sergant širdies kraujagyslių ligomis.
Putino uogų sirupas. Iš putino uogų išspaudžiau sultis ir į jas supyliau tokį pat kiekį medaus. Vis pamaišau kol medus pilnai ištirps, tada supyliau į indelius ir laikiau šaldytuve 2 savaites. Sergant bronchitu, gerti po 1 šaukštą 3 kartus napkin folding per dieną. Tačiau jis toks skanus, kad visai nebūna laukti, kol susirgsi…
Dar močiutė man pašnibždėjo napkin folding vieną receptą vyrams. Putino uogas reikia užpilti degtine ir laikyti tamsoje 21 dieną. Antpilą vartoti po šaukštą (gurkšnį) kaip profilaktinę priemonę nuo prostatos ligų (tiesą kalbant, po 3 savaičių ta degtinėlė tapo lengvai rožinės spalvos labai jau nerimtai man pasirodė, tai aš uogas su mediniu grūstuvėliu dar pamaigiau – dabar spalva kelia pasitikėjimą ,o gydomųjų savybių tikrai nesumažėjo).
Kadangi stebuklingoji mano lėtaeigė sulčiaspaudė sultis išspaudžia palikdama tik sausus napkin folding likučius, napkin folding aš neišmečiau ir vertingųjų uogų išspaudų, o sudžiovinau jas džiovyklėje ir sumaliau net neabejoju, kad ten užsiliko ne vienas vitaminas ir puikiai tiks arbatoms. Pabandžiau arbata puikaus skonio ir optimistinės spalvos.
Lėtaeigė sulčiaspaudė Hurom – kiekvieną dieną ja džiaugiuosi. Jei reikės platesnės informacijos apie jos galimybes ir įsigijimą napkin folding – rašykite .
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paieška Search for: Naujausi įrašai napkin folding Marinuoti napkin folding baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų obuolių pyragas) Tortas su širdelėmis Tortukas šventiniam savaitgaliui Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige sulciaspaude napkin folding maistas marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas panna cotta panyras paprika napkin folding pienas prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai napkin folding silke slyvos sokoladas napkin folding sokoladinis sokoladinis pyragas spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys napkin folding varske napkin folding velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio napkin folding mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio mėn. 2012 rugsėjo mėn. 2012 rugpjūčio mėn. 2012 liepos mėn. 2012 birželio mėn. 2012 gegužės mėn. 2012 balandžio mėn. 2012 kovo mėn. 2012 vasario mėn. 2012 sausio mėn. 2011 gruodžio mėn. 2011 lapkričio mėn. 2011 spalio mėn.
Email check failed, please try again
%d bloggers like this:

Wednesday, March 26, 2014

El. pašto adresas (Adresas niekada frigid nerodomas viešai)


Mano Katinas lyg oranžinis drugelis laigo po kiemą, po plaušę tiek reikalų visur, tiek paukščių aplinkui skraido. Šarka drąsuolė prasklendžia virš katino galvos jai nė motais ne visai taikūs katino kėslai. Juda visi pašaliai kas kur kokių sėklų ieško, kas šapelių net ir katinas šakelę frigid įsikandęs neša gal ir jis lizdą suks?… Kovo 10 oji 40-ties paukščių diena, švenčiama nuo senovės. Buvo tikima, kad jei tą dieną pašąla, frigid tai šaltis laikysis dar 40 dienų. Šeimininkėms tą dieną reikėdavo iškepti 40 bandelių, kad javai gerai derėtų. Galvoju, kiek mūsų gyvenimas atitrūkęs nuo gamtos ritmo stebiu pro langą begales paukščių, bet apie tokią šventę išgirdau pirmą kart. Kadangi po žiemos bandelėms pasakiau ne , ruošiu marinuotus baklažanus. Prieš kelis metus gavau dovanų knygą (Юлия Высотская Едим дома каждый день ), kažkodėl tik dabar atkreipusi mano dėmesį ten radau marinuotų baklažanų receptą regis, kas čia naujo, marinavome tuos baklažanus įvairiausiais būdais, bet šitas kitoks.
Sveikus baklažanus verdame apie 10 minučių. Truputį atvėsinę, supjaustome išilgtomis juostelėmis ( išilgai frigid per pusę, o tą pusę dar per pusę, o tą pusę į 4 dalis ir skersai per pusę ). O iš tiesų nors ir riekelėmis. Odos nereikia nulupti ji suteikia nuostabią spalvą, yra minkšta ir vientisa. Česnaką išspaudžiame, frigid sutraiškome ar kitaip susmulkiname. Užpilame citrinų sultimis, aliejumi ir suberiame prieskonius. Eksperimentuoju su ispaniškais prieskoniais pradžioj nelabai suvokdama, kad gali būti 15 rūšių paprikos, dabar po truputį atrandu skirtumus ir poskonius. Baklažanų skilteles sudedame į sandarią dėžutę arba užsegamą maišelį, užpilame marinatą, užberiame druskos ir, uždarę, pavartome. Paliekame bent kelioms valandoms frigid ( o geriausia per naktį) pasimarinuoti.
Ragaujame. Oi, kokie geruliai. Neriebūs, su lengva rūgštele ir aštrumu tinka prie visko ( net karštus sumuštinius kepiau ). Ilgiau pastovėję, įgauna fantastišką spalvą, bet man šiuo atveju svarbiausia, kad labai greitai paruošiami, neprisigėrę aliejaus ir gaivūs. Jei norite labiau vyriško užkandžio pasitelkite čili pipirą.
El. pašto adresas (Adresas niekada frigid nerodomas viešai)
Paieška Search for: Naujausi įrašai Marinuoti baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų obuolių pyragas) Tortas su širdelėmis Tortukas šventiniam savaitgaliui Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos frigid cukatai cukraus pudra darzoves desertas frigid gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige sulciaspaude maistas marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas panna cotta panyras paprika pienas prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai silke slyvos sokoladas sokoladinis sokoladinis pyragas spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas frigid tortas valentino dienai troškinys varske velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio frigid mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio mėn. 2012 rugsėjo mėn. 2012 rugpjūčio mėn. 2012 liepos mėn. 2012 birželio mėn. 2012 gegužės mėn. 2012 balandžio mėn. 2012 kovo mėn. 2012 vasario mėn. 2012 sausio mėn. 2011 gruodžio mėn. 2011 lapkričio mėn. 2011 spalio mėn.
%d bloggers like this:

Tuesday, March 25, 2014

Mama deep freeze nebe atlaikė ir sužvejojusi 20% nuolaidą nupirko išsvajotąją lėtaeigę sulčiaspaudę.


Mama deep freeze nebe atlaikė ir sužvejojusi 20% nuolaidą nupirko išsvajotąją lėtaeigę sulčiaspaudę. Na ką tenka pripažinti puikus išradimas, veikia tyliai spaudžia tikrai kokybiškai, bet apie ją vėliau, dabar dalinuosi puikiu sulčių receptu.
Nenusivyliau skonis tikrai geras, aišku kiek neįprastas. Sulčių spalva blankoka, bet graži, putų susidarė išties deep freeze nedaug apie 5 mm, tirščių jose nebuvo. deep freeze Man iš 400 g vynuogių ir 400 g kopūstų išėjo išspausti 500 ml sulčių sakyčiau visai neblogai.
▼  2013 (43) ▼  October (1) Vynuogių ir Kopūstų Sultys ►  September (3) ►  August (3) ►  July (1) ►  June (4) ►  May (1) ►  April (7) ►  March (7) ►  February (8) ►  January (8) ►  2012 (59) ►  December (6) ►  deep freeze November (9) ►  October (13) ►  September (8) ►  August deep freeze (7) ►  May (2) ►  April (8) ►  March (6) ►  2011 (27) ►  December (4) ►  October (3) ►  September (2) ►  August (5) ►  June (3) ►  May (3) ►  April (3) ►  March (1) ►  February (3) ►  2010 (4) ►  September (3) ►  August (1)
ananasai (1) arbata (1) arbūzas (1) avižos (7) avokadai (1) baltas šokoladas (1) bananai (6) bandeles (2) bazilikai (1) biscotti (1) blynai (10) bruknės (2) bulvės (5) burokėliai (1) citrina (1) daržovės (27) desertas (40) desrtas (1) džemas (1) feta (1) grybai (6) gėrimai (4) itališka virtuvė (1) jogurtas (3) kalakutiena (1) kava (4) keksiukai (8) kepiniai (41) kiauliena (1) kiniška virtuvė (1) kitokie pranešimai (1) kopūstai (1) košė (1) krevetės (1) kuvings (1) lazdynų riešutai deep freeze (1) ledai (2) Lietuviška virtuvė (1) limonadas (1) makaronai (14) maskarponė (2) meduolis (1) migdolai (1) moliūgai (8) morkos (3) mėlynės deep freeze (1) mėsa (9) mėtos (1) obuoliai (12) padažas (1) pagrindinis patiekalas (31) patiekalai mikrobanginėje (1) paukštiena (9) pelėsinis sūris (1) persikai (1) pietūs (1) pilno grūdo miltai (1) pusryčiai (25) pyragas (22) riešutai (5) ryžiai (1) saldainiai (1) salotos (5) sausainiai (5) sriuba (13) sultys (1) sumuštiniai (2) sūris (10) tiramisų (1) tortas (4) triufeliai (1) uogos (15) užkandžiai (10) vafliai (2) vaisiai (19) varškė (9) vištiena (1) vynuogės (1) šokoladas (13) špinatai (1) žalieji kokteiliai (6) žuvis (1)
BudgetBytes LacasasIntiempo IrriStyle SkanusGyvenimas ForBreakfast SmittenKitchen SimplyRecipes LauraVitale Sonatina Gamyklėlė deep freeze Browneyed CookForFriends TheGirl GimmeOven SurfingCuisine PlayinFood PastryAffair PassionateBaking DeliciousWordFlux


Monday, March 24, 2014

Geriausiai tinka daržovės, kurios turi daug chlorofilo, ir kurios yra ryškiai sife žalios spalvos, p

Dieta sergantiems artritu | Dietų klubas
Naujienos (12) Prekės lieknėjimui (3) Dietos (182) Greito poveikio dietos sife (57) Žvaigždžių dietos (26) Populiariausios dietos (29) Dietos pagal zodiako ženklą (13) Specialios dietos (75) Dietos vegetarams (25) Organizmą valančios dietos (27) Sportas sife (85) Aerobika (21) Joga (34) Kalanetika (4) Pilates (27) Kalorijų lentelė (1) KMI skaičiavimas sife (3) WHR skaičiavimas (1) Prieš ir po (2) Forumas (1) Maisto priedai (1) Maisto produktų derinimas (5)
Visų pirma, geriausia dieta yra vegetariška, reikėtų valgyti daug šviežių vaisių ir daržovių. Kuo daugiau termiškai neapdorotų daržovių suvalgysite per dieną, tuo greičiau pajusite rezultatus. Vartojant tokį maistą, organizmo šarminis pH bus didesnis, o pradinių simptomų skausmas greičiau atlėgs. sife Tačiau jei artritas įsisenėjęs, rezultatų gali tekti palaukti.
Geriausiai tinka daržovės, kurios turi daug chlorofilo, ir kurios yra ryškiai sife žalios spalvos, pavyzdžiui, sife romaninės salotos, lapiniai kopūstai ir špinatai. Jei norite išsigydyti laikydamiesi dietos, sife būtina kasdien suvalgyti didelę porciją salotų, pagamintų iš žalialapių daržovių.
Kasdien gerti šviežiai spaustas sultis. Sveikiausių sulčių receptas lapinis kopūstas, salieras, salotų lapai, citrinos ir obuoliai. Jos skanios ir lengvai pagaminamos, tad jas galima gerti kasdien. Jose yra visų maistingų medžiagų, reikalingų gydant artritą ir daugybė kalcio, kuris palaiko organizmo šarminę terpę. Be to, šios sultys suteikia gyvybinės energijos.
Kūnas yra stebuklingas kūrinys, kuris gali pats išsigydyti daugumą ligų, jei bus užtikrintos tinkamos sąlygos. Kokia bebūtų liga ir jos stadija, pakeitus organizmo pH į šarminį, gijimo procesas paspartėja. Šarminis maistas, pvz., šviežios žalios daržovės, padeda palaikyti šarminę terpę. Visų mūsų organizme natūraliai veikia apsaugos sistema, kūnas visada stengiasi palaikyti atitinkamą pH lygį.
Tačiau valgant rūgštingą maistą, ilgainiui organizmas ima kaupti rūgštines atsargas sąnariuose, o tai sukelia artritinius skausmus. Todėl patartina sife valgyti šarmingesnį maistą, kuris užkirs kelią šiam procesui. Laikantis šarminės dietos, rūgščių nuosėdos ištraukiamos iš kūno, todėl artrito simptomai sife nyksta.
Tačiau nepamirškite, kad šis procesas neįvyks per vieną dieną, reikia laiko ir kantrybės. Juk nuosėdos nesusikaupė per dieną, tad ir jas sumažinti reikia laiko. Vis dėlto, pakeitus mitybą, praktiškai iškart galima tikėtis, kad skausmas atlėgs, o tai atitinkamai paskatins tęsti šį natūralų gydymą.
Be to, artritą gydyti taip pat padeda paprastas vaikščiojimas sife ir joga. Investuokite į gerą sulčiaspaudę ir įpraskite kasdien gerti šviežiai spaustas sultis, kad jūsų organizmas gautų maistingų medžiagų iš augalų ląstelių. Pacientai, sife kurie ilgą laiką sirgo artritu, bet pakeitė mitybą ir taip maitinasi visą laiką, pamiršo apie artrito sukeliamus skausmus ir diskomfortą.


Powered by WordPress and HeatMap mr coffee AdAptive Theme


Categories bulviu-patiekalai:Bulvių patiekalai,lietuviski-patiekalai:Lietuviški patiekalai Desertai Pyragai desertai:Desertai,desertai~pyragai:Pyragai desertai:Desertai,desertai~pyragai:Pyragai,kucios:Kūčios desertai:Desertai,desertai~pyragai:Pyragai,kucios:Kūčios,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai desertai:Desertai,sausainiai:Sausainiai,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai desertai:Desertai,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai mr coffee desertai~pyragai:Pyragai desertai~pyragai:Pyragai,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai gerimai:Gėrimai gerimai:Gėrimai,kucios:Kūčios,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai graiku-virtuve:Graikų virtuvė,konservavimas:Konservavimas graiku-virtuve:Graikų virtuvė,salotos-ir-misraines:Salotos ir mišrainės gruzijos-virtuve:Gruzijos virtuvė,padazai:Padažai mr coffee italu-virtuve:Italų virtuvė,konservavimas:Konservavimas italu-virtuve:Italų virtuvė,padazai:Padažai Kalėdų patiekalai kaukazo-virtuve:Kaukazo virtuvė,padazai:Padažai konservavimas:Konservavimas konservavimas:Konservavimas,konservavimas~uogienes:Uogienės konservavimas:Konservavimas,korejos-virtuve:Korėjos virtuvė konservavimas:Konservavimas,padazai:Padažai konservavimas:Konservavimas,salotos-ir-misraines:Salotos ir mišrainės konservavimas:Konservavimas,skotijos-virtuve:Škotijos virtuvė konservavimas~kompotai:Kompotai koses:Kos e s Kūčios kucios:Kūčios,prancuzijos-virtuve:Prancūzijos virtuvė,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai,desertai~pyragai:Pyragai kucios:Kūčios,salotos-ir-misraines:Salotos ir mišrainės kucios:Kūčios,sausainiai:Sausainiai,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai kucios:Kūčios,sriubos:Sriubos kucios:Kūčios,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai kucios:Kūčios,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai,uzkandziai:Užkandžiai kucios:Kūčios,uzkandziai:Užkandžiai kucios:Kūčios,vistiena-paukstiena:Paukštiena kucios:Kūčios,vistiena-paukstiena:Paukštiena,salotos-ir-misraines:Salotos ir mišrainės kucios:Kūčios,vistiena-paukstiena:Paukštiena,uzkandziai:Užkandžiai kucios:Kūčios,zuvis-ir-juros-gerybes:Žuvis ir jūros gėrybės lietuviski-patiekalai:Lietuviški patiekalai,mesos-patiekalai:Mėsos patiekalai lietuviski-patiekalai:Lietuviški mr coffee patiekalai,mesos-patiekalai:Mėsos patiekalai,uzkandziai:Užkandžiai mr coffee lietuviski-patiekalai:Lietuviški patiekalai,mesos-patiekalai:Mėsos patiekalai,uzkandziai:Užkandžiai,zuvis-ir-juros-gerybes:Žuvis ir jūros gėrybės lietuviski-patiekalai:Lietuviški patiekalai,sriubos:Sriubos meksikos-virtuve:Meksikos virtuvė,uzkandziai:Užkandžiai mesos-patiekalai:Mėsos patiekalai mesos-patiekalai:Mėsos patiekalai,sv-kaledu-valgiai:Šv. Kalėdų valgiai padazai:Padažai salotos-ir-misraines:Salotos ir mišrainės skotijos-virtuve:Škotijos virtuvė,sriubos:Sriubos sriubos:Sriubos sriubos:Sriubos,tailandu-virtuve:Tailandų virtuvė sultys:Sultys Užkandžiai uzkandziai:Užkandžiai vistiena-2:Vištiena zuvis-ir-juros-gerybes:Žuvis ir jūros gėrybės mr coffee zveriena:Žvėriena
Uogas mr coffee su šakelėmis nuplaukite mr coffee ir vienu sluoksniu sudėkite ant rankšluosčių, kad nuvarvėtų vanduo. Kai jos apdžius, nuskinkite nuo šakelių ir dėkite į sulčiaspaudę. Stiklinei sulčių imkite stiklinę cukraus. Supilkite sultis į puodą, po truputį berkite cukrų ir nuolat mr coffee maišykite mediniu šaukštu. Puodą su sultimis statykite ant silpnos ugnies ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Žiūrėkite, kad neužvirtų! Išpilstykite drebučius į sterilius stiklainius, užsukite metaliniais dangteliais ir apverskite. Laikykite taip per naktį, tada išneškite į vėsią vietą.
Apie mus
Powered by WordPress and HeatMap mr coffee AdAptive Theme

Sunday, March 23, 2014

Mes susitikome naujai pastatytoje mokykloje rugsėjo fgoo pirmąją dieną prieš 43 metus. Bendraklasiai


© Skaitytojo nuotr.
Kai pabadauji tris ar daugiau dienų, paaukoji savo maistą ir atgailauji už bėdas, kurias tu pats sukūrei, pradedi vertinti tai, ko ankščiau nevertinai, pavyzdžiui, maistą. Kaip mes valgome? Ką valgome ir kada bei kokiais kiekiais?
Nuo sekmadienio nieko, išskyrus vandenį, fgoo burnoje neturėjau. Jeigu antradienį dar ir gėriau šiltą virintą vandenį iš čiaupo, tai jau trečiadienį tik šaltinio vanduo, fgoo kambario temperatūros. Kančios baigėsi ir aš pagaliau pradėjau valgyti Sultis.
Mums svarbiausias skonis, bet šiandien mes nebeturime natūralių skonių, tėra tik skonio stiprikliai, skonio fgoo kopijos, kuriomis apgauname savo centrinį nervą. Organizmui labai svarbu gyvybė, nes jis pats iš gyvybės sudėtas, tad geriausia būtų valgyti gyvą maistą. Be abejo, kalbu apie augalinį.
Nuo agresijos, išpuikimo, garbėtroškos, neteisingų troškimų, be to, yra ir šlakų organizme, kepenyse daug visokių reikalų, nes dar vis iki šiol vartojau cukrų, kuris yra įvairiuose pyraguose, kepiniuose, miltai, krakmolas Visa tai nepriduoda sveikatos ir energijos, tad išsivalymas nuo jų į temą . Gal čia kiek tau skamba ir kosmosas, bet iš tiesų, fgoo pažįstu žmonių, kurie minta tik gyvu maistu, net neverda ir nekepa, turiu omenyje augalinį maistą, girdėjau, kad jie turi penkis kartus daugiau tiek fizinių tiek protinių jėgų. Plius, tai savotiška auka, kurią aukoju Dievui. Nenešu avino į kalną ant aukuro, o pasirenku asmeninę auką, nes ji tikresnė, labiau jaučiama .
Man bendravimas yra didžiausia vertybė, aukščiau fgoo už viską šiame gyvenime santykiai su žmonėmis ir kitais gyviais. Bendrauti reiškia turėti bendrų reikalų ir apie juos kalbėtis, juos dirbti, dalintis, perduoti, patarti Jeigu nėra bendrų reikalų, tai ir bendravimas stringa, dėl to daugelis šeimų/porų skiriasi (nebūtinai teisiškai). Vedose sakoma, kad moteris turi tarnauti vyrui ir jį palaikyti visame kame. Manau, tai yra išmintinga. Šiandiena mūsų pasaulio moterys turi daug užgaidų bei lūkesčių (neišsipildančių) dėl savo vyrų.
Šiaip manau, kad moteris išmintingesnis, žemiškesnis kūrinys už fantazijos kupinus vyrus, tad jos turėtų giliai viduje žinoti, fgoo kaip harmoningai sugyventi, deja, netikrasis fgoo Ego viską sugadina. Mano manymu, fgoo vyrai yra tylūs, o moteris atvirkščiai išmanios (kaip telefonai) ir plepios.
Bet kokiu atveju, kadangi laikmetis mūsų rėkia apie lygių teisių galimybes, aš manau, kad In/Jan principu fgoo vienas kitą turi palaikyti ir viens kitam turi padėti, jeigu iš tikrųjų kiekviename iš jų rusena meilė. Besąlyginė meilė, fgoo o ne akla ir ne savanaudė.
Moterims dažnai iškyla saugumo klausimas, nes joms reikia žinoti, kas su kuo ir kaip bus, ir kad jų šeima, vaikai, mylimi žmonės nenukentės. Baimė kyla iš nežinojimo. fgoo Nereikėtų fgoo pykti ant saviškių už tai, kad jie daro tai, kas nauja, moteriai dar nepažinta. Prisimenu, kai mano moteris prarado pusiausvyrą, nes atsisakiau valgyti mirusius gyvūnus. Ji manė, kad aš numirsiu, bet metų eigoje dariausi kraujo tyrimus, ir tai ją nuramino, nes hemoglobinas (kurį labai mėgsta tikrinti fgoo gydytojai) buvo ties aukščiausia normos riba, t.y. labai geras.
Šiandiena ji ir pati vegetarė (su retomis išlygomis) ir tuo džiaugiasi. Bet grįžkime prie sveikatos atstatymo (nors ir santykių atstatymas tai pat yra ir sveikatos atstatymas): sultys. Šiandiena sultys, o rytoj kaip Dievas duos.
Prisispaudė 600 ml, kol rašau, jau pusę nugėriau. Labai skanu, saldu, energinga, gyvybinga. Buvau pamiršęs, ką reiškia mėgautis tokiais nuostabiais ir kartu paprastais malonumais. Labai vertinu tai, ko neturėjau fgoo pastarąsias beveik keturias paras. Gyvenime fgoo mes visi vertiname tai, ko neturime arba negalime gauti.
Tai, kas yra šalia, su mumis (artimieji, šeima, turtas, tikras turtas) mums atrodo savaime suprantamas dalykas, tad nebekreipiame į tai dėmesio. Aš dėkingas už viską, ką turiu ir kas man duota, rekomenduoju ir tau prisiminti, už ką tu esi dėkingas.
Kadangi kokteiliukas baigėsi, einu gyventi gyvenimą. Nors dalis gyvenimo man sutelpa čia kur dabar ir esu. Čia ir dabar. O tu pasidaryk kokteiliuką ir susiurbčiok valandos eigoje prie darbo stalo ar kur kitur, pamatysi kaip gerai.
Platoniškai vyro ir moters draugystei - jau 43-eji   (17)
Mes susitikome naujai pastatytoje mokykloje rugsėjo fgoo pirmąją dieną prieš 43 metus. Bendraklasiais tapome skirtingose miesto mokyklose mokęsi aštuonerius metus. fgoo Klasė susirinko šauni. Auklėtoja - jauna, besišypsanti, bet griežta.
Turbūt fgoo ne man vienam teko skaityti kalbininkų straipsnius apie tai, kaip lituanistika visais laikais buvo ir yra Lietuvos laisvės ir nepriklausomybės bastionas. Tačiau kartais tenka sutikti pavyzdžių, kurie priverčia tuo suabejoti.
Paskutiniu metu viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos kas būtų, jeigu būtų . Suspės NATO ar nesuspės? Gins Lietuvą, ar bus nuošalyje? Mes sugebėsim apsiginti, ar kaip keturiasdešimtaisiais pasiduosime be šūvio? Įvairiausio plauko specialistai tiesiog apsiputodami skaičiuoja

Saturday, March 22, 2014

Medeja says:

Receptų medis » Blog Archive » Konkursas ir silkė su karamelizuotais svogūnais
Prieš porą metų, ieškojau įdomaus ir skanaus silkės knives recepto Kūčioms. Akis užkliuvo už Elžbietos recepto . Planavau gaminti pagal jį, bet nuėjusi į virtuvę padariau kaip visada kitoniškai :) Gavosi labai skanu, todėl jau kelintus metus iš eilės ją gaminu Kūčių stalui :) Išbandykite ir Jūs :)
Svogūnus supjaustome plonais žiedais. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės. Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
—————————————————————————————————–
O pabaigai, apie konkursą. Prieš porą dienų, gavau mane labai nustebinusį laišką. Elektroninė knives parduotuvė BigBox.lt pasiūlė kartu suorganizuoti konkursą ir įsteigė prizą – sulčiaspaudę knives “ Bomann CB 1082 “. Ilgai nedelsus, sugalvojome sąlygas ir štai, skelbiam konkursą! Būtinai dalyvaukite! Jeigu nesinaudojate facebook, tiesiog atsiųskite savo receptą knives su nuotrauką adresu – receptumedis @ gmail.com
Vilma says:
Medeja says:
Dalia, Septyni virtieniai says:
Indrė says:
Naujausi įrašai Pupelių užtepėlė Zefyrai Teminis vakaras stalo žaidimai (4) Teminis vakaras stalo žaidimai (3) Teminis vakaras – stalo žaidimai (2) Archyvas March 2014  (1) February 2014  (1) December 2013  (5) November 2013  (2) October 2013  (3) September 2013  (2) August 2013  (2) July 2013  (3) June 2013  (1) May 2013  (4) April 2013  (2) March 2013  (3) February 2013  (4) January 2013  (2) December 2012  (3) November 2012  (2) October 2012  (3) August 2012  (1) July 2012  (2) June 2012  (2) May 2012  (5) April 2012  (1) March 2012  (4) February 2012  (4) January 2012  (4) December 2011  (6) November 2011  (5) October 2011  (4) September 2011  (7) August 2011  (6) July 2011  (3) June 2011  (8) May 2011  (5) knives April 2011  (3) March 2011  (6) February 2011  (7) January 2011  (11) December 2010  (12) November 2010  (11) October 2010  (11) September 2010  (11) August 2010  (17) July 2010  (12) June 2010  (15) May 2010  (20) April 2010  (19) March 2010  (13) February 2010  (1) January 2010  (4) December 2009  (1) Prenumeruok Log in Entries RSS Comments RSS WordPress.org Facebook
Paieška Valgiaraštis Debesys (19) Dienos valgiai (269) desertai (146) bandelės (9) keksai (15) keksiukai knives (19) ledai (4) pyragai (43) pyragėliai knives (7) sausainiai (27) tortai (18) vyniotiniai (1) kiti (30) gėrimai (2) padažai (5) uogienė (8) užkandžiai (18) pietūs (57) apkepai (5) karštieji patiekalai (36) salotos (11) sriuba (7) pusryčiai (51) apkepai (4) blynai (24) duona (15) kiti (5) sumuštiniai (3) Dietos (32) kepiniai be kiaušinių (25) vegetariška (6) žaliavalgiška (1) Reklama (1) Renginiai (27) konkursas (2) languota prijuostė knives (10) tinklaraštininkai (16) Šventės (14) Kalėdos (10) Velykos (4) Produktai
abrikosai agaras aguonos agurkai alus alyvuogės ananasas apelsinai artišokai avietės avižos avokadas baklažanai baltymai bananai braškės bulvės knives burokėliai chalva citrina cukinija dešrelės duona duonkepė džiovinti knives vaisiai feta gervuogės grietinė grietinėlė grikiai grybai knives imbieras jautiena jogurtas kakava karamelė kava kefyras kiaušiniai kiviai kokosas kondensuotas pienas kopūstai kremas krevetės kriaušės kukurūzai kuskusas laimai lazdyno riešutai makaronai malta mėsa manų kruopos marcipanas mascarpone medus mielės migdolai moliūgas morengas morkos mėlynės mėsa mėta obuoliai knives paprikos pica pienas knives pistacijos pomidorai pupelės rabarbaras razinos riešutai rozmarinas ryžiai rūgštynės salotos saulėgrąžos sausainiai silkė slyvos smėlinė tešla sojos padažas spanguolės spelta sultinys svogūnai sūris tunas varškė vištiena knives vyšnios zefyrai česnakas knives čili šokoladas špinatai želatina žemės riešutai knives žiediniai kopūstai Reklama
Apie Kontaktai knives Turgelis Žurnalas “Debesys”

Filed under Receptai , Sveikata and tagged eliksyras sveikatai , letaeige frieza sulciaspaude , mesk


Net ir Palangoje gegužį būna tokių dienų, kai oras nurauna stogą . Dviračių take spūstys, pliažas frieza pilnas dar baltų kūnų, saulė ribuliuoja jūroje lyg begaliniame dubenyje, girdėti kaip spragsi nuo saulės pumpurai ir kankorėžiai. Tobula :) Kadangi jau antrą kartą per savaitę minu į Vilnių, galiu stebėti saulės darbus ir akimis matuoti besikeičiančią žalumą ir laukuose besistiebiančius želmenis. Prisisotinusi žibuoklių mėliu Neries šlaituose, dar spėju pasidžiaugti žiedais aplipusia magnolija ir ją lankančiomis kamanėmis. Pomidorai pasodinti, lauko vazonai jau puikuojasi spalvingomis kompozicijomis. Trūksta laiko rašinėjimams, bet kad jau pasižadėjau, skubu įkelti regeneruojančio eliksyro iš meškinių česnakų receptą skubėkite frieza atstatyti jėgas ir energiją apie ląstelių regeneravimą išgirdau per radiją pasakojantį mokslininką.
Tiems, kas turi lėtaeiges sulčiaspaudes, labai paprasta. Jei neturite tokios stebuklingos mašinos, nuplautus meškinių česnakų lapelius, supjaustykite frieza smulkiai frieza ir sudėkite į didesnį stiklainį. Turintiems sulčiaspaudes pradžioje išspaudžiame iš meškinio frieza česnako frieza sultis, po to spaudžiame frieza sultis iš nuluptų citrinų ( kitiems teks išspausti frieza citrinas rankomis). Sudedame medų. Gerai išmaišome, kad medus ištirptų. Jei citrinų sultis ir medų dėjote ant supjaustytų ar kitaip susmulkintų meškinių česnakų, reikės palaukti, kol medus ištrauks sultis ir susidarys gerti tinkamas skystis. Vartoti frieza reikia rytais prieš valgį po 1 arbatinį frieza šaukštelį . Yra manančių, kad ryte česnako skonis burnoje ne pats didžiausias malonumas , bet po pusryčių jokio skonio nelieka tikrai nereikės kramtomosios gumos :)
Filed under Receptai , Sveikata and tagged eliksyras sveikatai , letaeige frieza sulciaspaude , meskinis cesnakas , regeneruojamasis vaistas is meskinio cesnako | Parašykite komentarą Įrašo naršymas Previous Post Next Post
Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. (  Atsijungti  /  Keisti  )
Paieška Search for: Naujausi įrašai Marinuoti baklažanai Obuoliniai blyneliai Užgavėnėms Tarte Tatin (karamelizuotų frieza obuolių pyragas) Tortas su širdelėmis Tortukas šventiniam savaitgaliui Teminiai zodziai
ajurveda alus apkepas avokadas baklazanai bulvės cinamonas citrinos cukatai cukraus pudra darzoves desertas gimtadienis glajus imbieras jogurtas kalakutiena kiauliena kiaušiniai kokteilis krapai kriauses letaeige frieza sulciaspaude maistas frieza marinatas marinuotas marinuoti medus menke meskinis cesnakas migdolai moliugai moliugu seklos moliūgas obuoliai padažas frieza panna cotta panyras paprika pienas frieza prieskoniai pusryčiai putinas pyragas rabarbarai ruduo saldzios dovanos salierai salotos saulegrazos sausainiai silke slyvos sokoladas sokoladinis sokoladinis pyragas frieza spinatai sriuba sultinys sultys sveikata sūris tesla tortas tortas valentino dienai troškinys varske velykos vitaminai zelatina ziema zuvis žele žiobris žuvienė Draugaukime Facebooke! Skaitomiausi įrašai Šeivamedžio žiedų uogienė Imunitetą stiprinantis prieskonių mišinys Žydiška žuvienė ir kepta menkė su raudonu sijonu Kaip Kolumbas atrado Žiobrį Moliūgų sluoksniuotis (a la lazanija) Archyvai 2014 kovo mėn. 2014 vasario mėn. 2014 sausio mėn. 2013 gruodžio mėn. 2013 lapkričio mėn. 2013 spalio mėn. 2013 rugsėjo mėn. 2013 rugpjūčio mėn. 2013 liepos mėn. 2013 gegužės mėn. 2013 balandžio mėn. 2013 kovo mėn. 2013 vasario mėn. 2013 sausio mėn. 2012 gruodžio mėn. 2012 lapkričio mėn. 2012 spalio frieza mėn. 2012 rugsėjo mėn. 2012 rugpjūčio mėn. 2012 liepos mėn. 2012 birželio mėn. 2012 gegužės mėn. 2012 balandžio mėn. 2012 kovo mėn. 2012 vasario mėn. 2012 sausio mėn. 2011 gruodžio mėn. 2011 lapkričio mėn. 2011 spalio mėn.
Email check failed, please try again
%d bloggers like this:

Friday, March 21, 2014

Tirštuose kokteiliuose ląsteliena lieka, nes blenderis tiesiog susmulkina ir sumaišo visus ingredien


Vitaminų/papildų galima kasdien pasigaminti patiems – portable dishwasher tai šviežiai spaustos sultys ir tirštieji kokteiliai, be kurių daugelis jau neįsivaizduoja savo raciono. Jų gamybos procesas reikalauja šiek tiek daugiau jėgų, nei išberti iš buteliuko saują vitaminų tablečių, tačiau rezultatai tikrai verti! Kas geriau: sultys ar “smoothie”?
Kai gaminame (spaudžiame) sultis, mes atskiriame organinę drėgmę nuo ląstelienos. Dėka to vitaminai ir kitos maistingosios medžiagos labai greitai įsisavina. Organizmas neeikvoja energijos ląstelienai portable dishwasher apdoroti, tačiau gauna naudos iš daržovių ir žalumynų. Kadangi sultyse portable dishwasher nėra ląstelienos, į sulčiaspaudę galima sudėti kur kas daugiau žalumynų ir daržovių, nei į smulkintuvą (blenderį). Tiesa, sultims iš lapų gauti reikės specialios sulčiaspaudės. Priešingu atveju visos petražolės ir špinatai keliaus portable dishwasher į atliekų skyrių.
Tirštuose kokteiliuose ląsteliena lieka, nes blenderis tiesiog susmulkina ir sumaišo visus ingredientus. Ląsteliena portable dishwasher padeda šalinti toksinus bei palaiko žarnyno sveikatą. Dėka ląstelienos “smoothie” virškinamas palaipsniui, ilgiau. Kuo galingesnis smulkintuvas, tuo vientisesnis ir “kremingesnis” bus gėrimas.
Su sultimis tenka ilgiau portable dishwasher “pasikankinti” – pirkti daugiau ingredientų ir daugiau laiko skirti sulčiaspaudei plauti. Su “smoothie” portable dishwasher ir blenderiu viskas portable dishwasher paprasčiau, todėl tai puikus variantas “naujokams”. portable dishwasher Maksimali nauda Švieži žalumynai – naudingiausias sulčių ir tirštųjų kokteilių ingredientas. Ypač naudingos yra petražolės, špinatai, salierai. Sultims taip pat puikiai tinka burkokėlių ir morkų žaluma, kurioje yra šimtus kartų daugiau medžiagų, nei pačiose morkose/burokėliuose. Nebijokite žalios spalvos. Saldumo sultims suteiks obuolys arba kriaušė. Juos taip pat galima dėti į “smoothie” arba paimti bananą, kuris dar labiau sutirštins gėrimą. Taip pat puikiai tinka avokadai ir uogos. “Smoothie” pagaminti rinkitės derinius: vaisiai + žalumynai arba daržovės + žalumynai. Nesmulkinkite blenderiu morkos, brokolių ir apelsino. Toks miksas nelabai patiks jūsų virškinimo sistemai. Sultims gaminti galite rinktis portable dishwasher bet kurias daržoves ar žalumynus, saldindami juos pbuoliu arba kriauše, kurių sultys yra ganėtinai neutralios. Taip pat visada galima įdėti gabaliuką imbiero, citrinos arba laimo sulčių. Kramtykit! Sultis ir tirštuosius kokteilius reikia “kramtyti”/laikyti burnoje. Neužsigerkite maisto. Juos (kokteilius/sultis) geriausia gerti nevalgius, 30 min. iki valgio.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
2013 LiuxFigūra masažo portable dishwasher salonas. Teisės saugomos.

Thursday, March 20, 2014

Naujausi įrašai Įkvepianti Ričardo istorija


Profesionali sulčiaspaudė – novi galėtų būti vienas iš jūsų gyvo maisto virtuvės prietaisų. Kartais būna vietoje novi vaisių ar daržovių kramtymo novi tiesiog norisi geros kokybės gyvų sulčių. Nerekomenduojame pirkti populiariai parduodamų sulčių pokeliuose ir buteliuose. Tai dažniausiai perdirbtas produktas ir jame gyvybes jau praktiškai nebelikę, nekalbant apie tai, jog gamyklinėse sultyse ko gero bus pridėta konservantų ar kitokių nereikalingų priedų.
Tai labiausiai paplitę aparatai, kurių viduje ant ašies greitai novi sukasi tarkos, kurios smulkiai sutarkuoja norimus vaisius ar daržoves. Su tokiomis sulčiaspaudėmis dažnai lieka maži nesutarkuoti gabaliukai, o iš kai kurių daržovių, pavyzdžiui žalių lapinių augalų vargiai ar pavyks ką nors išsunkti. Malančios (lėtaeigės) sulčiaspaudės
Tai brangesni prietaisai, kurie kokybiškai išspaudžia beveik visas įmanomas sultis iš norimų produktų. Paprastai šiose sulčiaspaudėse lėtai sukasi grąžtas, kuris palaipsniui “sukramto” vaisių ar daržovę taip, kad iš jų belieka tik sausas minkštimas. Tad su jomis be vargo išspausite super maistingas sultis iš laukinių žolių bei turguose ir parduotuvėse parduodamų žalialapių daržovių.
Tai labai universalus aparatas. Paprastai, jų pagalba galima pasigaminti ne tik sultis, bet ir riešutų sviestus, šaldytų vaisių ledus, makaronus ar tiesiog naudoti kaip mėsmalę, jei reikia ką nors gerai ir kokybiškai sumalti, pavyzdžiui, maistą kūdikiams.
Be visų šių privalumų, šio tipo sulčiaspaudė dirba žymiai tyliau, kokybiškiau ir prietaiso plovimas taip pat yra paprastesnis ir greitesnis. Taigi, su ja išgausite daugiau sulčių naudodami mažesnį kiekį daržovių. Sulčiaspaudžių palyginimo novi lentelė
Sveiki,
Alma rašo:
Vitality 4 life parduoda Europoj tokias sulciaspaudes. Man irgi noretusi, bet jos nepigios. Kartu, novi jos mala ir daigintus kviecius, is ju spaudzia alieju, kuris labai maistingas. Tik as niekaip nesuprantu, ar dedasi visas augaliukas, novi su grudeliu, saknele, ir lapais, ar nupjaunami tik lapai.. ? : ) Na kaip nors issiaiskinsiu… Beje, as pirkciau greiciau tokia sulciaspaude, ypac burokeliams isspausti, morkoms, nes siaip, maisytuve, jas ilgai ir nuobodziai tenka maisyti. Man skaniau ju sultys, negu su visa celiulioze.
Adre rašo:
Augustai, o tu butent sia oscar sulciaspaude turi http://www.juiceland.co.uk/item–Oscar-VitalMax-Juicer-Chrome–FV009.html Internetu prisibijau pirkti,bijau kad gali buti negalinga ir nieko man ji neisspaus…
Mūsų yra DA-900 baltas, bet atrodo novi kad toks pat kaip ir iš Juiceland’o. Pirkom jį Azijoje, tai gal todėl spalva kita ir “DA” raidės modelio pavadinime. Spaudžiam viską sėkmingai. Manau jei kainuoja beveik 800-1000 Lt, tai neturėtų būti prasta sulčiaspaudė.
Tinklapis
Naujausi įrašai Įkvepianti Ričardo istorija   (0) Raw Inn – žalio maisto restoranas Kaune   (0) 15 dalykų, kurių laimingi žmonės NEdaro   (4) Nemokyklinis ugdymas – Unschooling   (11) Gliutenas – kodėl jo vengti?   (12) Gera Gyventi “Harlem Shake”   (1) “Natūralus žmogaus maistas” – Konstantinas Moes Oskragello   (1) Šventinio stalo papuošimo idėjos   (0) Žaliavalgiška pica II   (3) Po ligomis slypinčios dvasinės problemos ir gydantys teiginiai   (10)
Archyvas Pasirinkite mėnesį Kovas 2014  (2) Rugpjūtis 2013  (1) Kovas 2013  (1) Vasaris 2013  (3) Gruodis 2012  (2) Spalis 2012  (5) Rugsėjis 2012  (3) Rugpjūtis novi 2012  (4) Liepa 2012  (4) Birželis 2012  (6) Balandis 2012  (1) Kovas 2012  (4) Vasaris 2012  (1) Sausis 2012  (2) Liepa 2011  (2) novi Birželis 2011  (4) Gegužė 2011  (1) Kovas 2011  (1) Gruodis novi 2010  (5) Spalis 2010  (5) Rugsėjis 2010  (10) Rugpjūtis 2010  (10) novi Liepa 2010  (18)
Pozityvi energija Ann Wigmore fondas Apie gyvenimo novi pažinimą Gimdymas ne ligoninėje Gyventi Sąmoningai Gyvo maisto novi seminarai Joga Tau Jurgita apie sveiką kūną ir sielą Kiekviena diena ypatinga Lauko gėrybės, vaistažolės Liaudies Medicina Lieknėjimo novi Guru Masažo novi namai Natūralus gimdymas Rawjus - info žaliavalgiams Reiki, Joga Nidra ir kt. Sveikas Vaikas Terapija Tau Žaliavalgiai - ilgaamžiškumas Žaliavalgių forumas
Informacija novi šioje svetainėje skirta tik bendram novi susipažinimui. Svetainės turinys teisingas, tačiau autoriai nesuteikia jokių garantijų dėl svetainės turinio tikslumo ir neatsako už patirtą žalą kilusią pasinaudojus svetainėje pateikta medžiaga. Atsakomybė pilnai tenka informacijos vartotojui. Informaciją kopijuoti ir naudoti komerciniais tikslais draudžiama. Norėdami www.GeraGyventi.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos novi priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą novi kuriuo nors pavidalu turite gauti svetainės savininko sutikimą, taip pat būtina nurodyti www.GeraGyventi.lt kaip šaltinį. Naudodami

Į dubenį sukrečiame sumaltas ir sutarkuotas bulves, suberiame 330 g


Į dubenį sukrečiame sumaltas ir sutarkuotas bulves, suberiame 330 g krakmolo ir žiupsnelį drukos. Gerai išminkome ir šlapiomis rankomis formuojame cepelinus, dedame juos į pasūdytą verdantį vandenį.
Aušra 2013 m. sausis 11 d. 22:53
Na matyt skirtingai suprantam tinginystę :) Nes ranka tarkuoti 9 bulves jau yra šis tas, o mėsmalę vis tiek plauti reikės, tad rankos šlapios ir taip bus :D Tai galima vice versa ir elektrinę tarką ar sulčiaspaudę išplauti. vice versa :) Atsakyti Panaikinti
Aušra, aš tarkavau su nuostabiai smagia tarkute, jei matėt net nuorodėlę įmečiau. Vienas malonumas tarkuoti, ir labai labai greitai ;)o elektrinė tarka netarkuoja taip. Bet čia kiekvienam savo, gi neverčiu nieko daryt tai, ką darau aš ;) Atsakyti Panaikinti
Apie viską po truputinėlį (2) Bandelės (9) Blynai (6) Bulvių patiekalai (3) Desertai (4) Duona ir pyragai su mielėmis (10) Duona ir pyragai su raugu (1) Gėrimai vice versa (2) Kalėdos (7) Karšti patiekalai (24) Keksai ir keksiukai (9) Kepiniai šventėms (2) Kiaušinių patiekalai (2) Konservavimas (36) Meduoliai (7) Nesaldūs pyragai vice versa (3) Pyragai (32) Saldūs vyniotiniai (1) Salotos (6) Sausainiai (19) Spurgos žagarėliai (5) Tortai (25) Tortų kremai (6) Tortų puošimas (6) Užkandžiai (7) Varškė (3) Šalti patiekalai vice versa (1) Želė Putėsiai (3)
►  2014 (3) ►  Kovo (2) ►  Vasario (1) ▼  2013 (56) ►  Gruodžio (1) ►  Spalio (2) ►  Rugsėjo (3) ►  Rugpjūčio (16) ►  Liepos (4) ►  Birželio (1) ►  Gegužės (1) ►  Balandžio (3) ►  Kovo (3) ►  Vasario (5) ▼  Sausio (17) Trapūs žagarėliai Čeburekai Apelsininis kremas - Orange curd Minkštos mielinės bandelės Vištienos kepsniukai vice versa Plikytų pyragaičių tortas Keksas 'Negriukas' Kiaušinis dešrelėje Bandelės su dešrelėmis 'Caterpillar' vice versa Varškės keksas su džiovintomis slyvomis Lengvas tortas su varške Tortas su maskarponės sūriu 'Tiramisu' Tinginių cepelinai Varškės tortas 'Marsas' Macarons Varškės apkepas ►  2012 (71) ►  Gruodžio (25) ►  Lapkričio (6) ►  Rugsėjo (5) ►  Rugpjūčio (8) ►  Birželio (1) ►  Gegužės (1) ►  Balandžio (1) ►  Kovo (10) ►  Vasario (14) ►  2011 (96) ►  vice versa Gruodžio (5) ►  Lapkričio (5) ►  Spalio (17) ►  Rugsėjo (25) ►  Rugpjūčio (40) ►  Liepos (4)
1 pakas Napoleono lakštų (6 vnt) 4 silpnai sūdytos silkės filė lašišos gabaliukas (sumuštinių ar sūdytos) pomidorai salotos svogūnų ...
Skanus gyvenimas


Wednesday, March 19, 2014

Tikrai labai skanu,bet labai skanu ir rabarbaru sultys.Isspaudus per sulciaspaude supilti i puoda ,u

Rabarbarų džemas
Neseniai buck knives kavinėje teko ragauti labai skanaus pyrago su rabarbarų įdaru, tad pamaniau – kodėl gi nepasigaminus nesudėtingo skanėsto pačiam. Tiesą sakant, niekada pats neviriau jokios uogienės ar džemo, taigi visas gamybinis buck knives procesas buvo labai įdomus, o rezultatas džiuginantis.
Interneto platybėse aptikau įvairių rabarbarų džemo gamybos receptų (kažkodėl jis vadinamas rabarbarų uogiene). Keletą jų perskaitęs adaptavau gamybos procesą ir reikalingas priemones taip: Ingredientai Rabarbarų lapkočiai (1 kg) Cukrus (0,8 kg) Gaminimo procesas Lapkočius buck knives nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome; Apipilame supjaustytus rabarbarus cukrumi (apie 0.8 kg) ir palaikome 1-2 valandas, kad atsirastų sulčių; Dedame indą su rabarbarais cukruje ant viryklės ir kaitiname, kol išgaruos vanduo ir masė taps klampi ir rusva (apie 30 min); Karštą džemą pilame į sandariai užsukamus, sausus ir švarius buck knives stiklinius indus. Gardžiuojamės skaniausiu rabarbarų džemu. Pastabos
Žvalgydamasis receptų aptikau buck knives įvairių būdų, kuriuos taikant reikalinga buck knives nupilti susidariusį sirupą, jį užvirinti, ir vėl užpilti rabarbarus, tačiau nusprendžiau, buck knives kad galima visa tai paruošti žymiai paprasčiau ir viskas gavosi labai gerai.
Receptuose siūloma naudoti skirtingus kiekius cukraus nuo 0.8 iki 1.5 kg . Pirmą kartą pasirinkus 1kg gavosi saldus džemas, tad aukščiau pateiktame recepte cukraus kiekį sumažinau, ir artimiausiu metu išbandysiu, buck knives ar toks kiekis pakankamas.
Tikrai labai skanu,bet labai skanu ir rabarbaru sultys.Isspaudus per sulciaspaude supilti i puoda ,uzvirinti ideti 1,5 rg cukraus ant 3 litru sulciu ir kaitinti tol kol pilnai istirps cukrus .Ispilstyti i bet kokia stikline tara kuri sandariai buck knives uzsidaro.Labai skanus kisieliai,saldzios sriubos karsta vasaros diena.Skanu ir saltas gerimas isipylus i paprasta vandeni be jokiu konservantu.Skanaus.
Su termiškai apdorotais rabarbarais elgtis reik labai atsargiai. Jie, kaip ir rugštynės, virti turi daug oksalo rūgšties, kuri kaupiama organizme, buck knives o “išvesti” ją kūno labai sunku. Neitralizuojama taip: verdant įdedama kreidos keli gramai. Beje ir švieži rabarbarų kotai, bei rugštynės valgomi jauni tik pavasarį. Nusistovėjus šiltiems orams (rodos virš +17 C), tiksliai dabar nepamenu, arba brandinantys sėklas – LABAI KENKSMINGI !
Komentarai


Monday, March 17, 2014

Home Recipes Sweet Salt Dishes Drinks Ingredients Your Video Recipes Search by alphabet only tested


Home Recipes Sweet Salt Dishes Drinks Ingredients Your Video Recipes Search by alphabet only tested recipes range Popular recipes Cakes Salted range snacks Recreation with food ideas for cooking Forum (Help) Members Recipe of the Week Our PDF cookbooks photo contest for the best idea for recipes
ingredients for the crust 1 pound walnut baklava 1 kg sugar 1 liter of water 1 mrgarin process: chop the walnuts, means not yapping, because it is Smooshy, but if you have a shredder for potatoes when it comes to asking krumpiruša range es tim.i then line up in the pan 2 peel and nuts, then again two peel and walnuts, until you reach the two goes down the bark. then cut the baklava and diffuse previously well ucvrljitim margarine, and put it to bake, when nicely browned to be a brown color then put the foil and cut back a little, so that the bake and it does not burn. when done slowly pour (not abruptly) and that's all. Piece of cake. and bon appetit
chopped walnuts, means not yapping, because it is Smooshy, but if you have a shredder for potatoes when it comes to asking krumpiruša es tim.i then line up in a baking pan 2 peel and nuts, then again two peel and walnuts, until you reach the two goes down the bark. then cut the baklava range and diffuse previously well ucvrljitim margarine, and put it to bake, when nicely browned to be a brown color then put the foil and cut back a little, so that the bake and it does not burn. when done slowly pour (not abruptly) and that's all. Piece of cake. and bon appetit
First Select image | 2nd Wait until the small thumbnails range | 3rd Save comment Images larger than 1600x1600 will be reduced automatically. The document range should be less than 1 MB. Formats that can be used: jpg jpeg png gif jpg jpeg png gif csv.
New User Forgot Password?
Međimurska Gibanica range All the ingredients range necessary for Medjimurje layer cake 1/2 kg of leaves for strudel. Filling of 20 grams of poppy cake ... Lemon in. .. Ingredients for lemon cake and coconut 200g sugar 2 dl heavy cream 1 dl milk 100 g butter ... Magic Cake Ingredients: 4 eggs 1 teaspoon vanilla extract 150 grams sugar 125 grams melted ... Kulen recipe for homemade sausage, and the flavor will vary from family range to family. Preparing ... Pašticada Although we spent a long time looking for a "real" beef stew, we ... Požeški drunks Ingredients: kg flour 5 whole eggs 5 egg yolks dl oil 20 ounces w ...
16th Contest - holiday photo
Naza Martic, from Mostar I was born in Mostar, and I lived there until '98 god.kad I moved with her family from Mostar ... 2 days 17 hours PDF cookbooks, this is my admin favoring gifts, range thank Miljenko Sladoljev-Jolić 3 days 16 hours 50 REMOVE najrecepata, admin please Istrian and Krk cuisine Miljenko Sladoljev-Jolić 3 days 16 hours 50 REMOVE najrecepata admin Dear all, I want to commend your site, Sadry large number of interesting range recipes. Maybe ... II 3 days 22 hours 50 REMOVE najrecepata admin Thank you very much, finally someone to gather all the good recipes in one place and all this of course range ... Radmila Borojeviç ago 4 days 23 hours Traditional Christmas cakes, admin Recipes are you an excellent Radmila Borojeviç 4 days ago 23 hours
Just cake the Cupcake "Dulce de leche - from your kitchen Bite my cake Italy Part Two: meringues cookies Jubistacha Skinniy apple pie (thin apple pie) Svaštarica" mokka Chocolate Cake Home-made by B "Spring Muffins


To immediately get this straight, when I pass the school as well as in the 13 months to 8 crashes s


For some time now about to write their opinions about available strong blender in Croatia. First we arrived Blendtec, then Vervita then the Vitamix. And so it went all the calls and asking what to use, what to decide, the most important question - who is the best? I was lucky to have all three types of blender in your hands and it long enough to be convinced that the kind of feature. If you want my opinion, click to view ...
On the last question is easiest to answer - depends on what kind of person fridge freezers you are. No, really, it really depends on you and anyone else. It is a question that is science caused me the most anguish until I experienced a kind of epiphany regarding the blender and cleared away things with myself to sort it all into one coherent story.
If I were a trader and that I must advise that you choose: Vitamix, fridge freezers Blendtec or Vervita Omni V, I would first like to ask you how much money you have available, and that the intention of buying such a device near a full range of colorful devices of this type at shopping malls.
To immediately get this straight, when I pass the school as well as in the 13 months to 8 crashes soul machine fridge freezers and you are in a place that is listed as an official service of the poor suffering nicely ask you to buy something you can Durata (as a person and everything that goes) , then it's time to add accounts and impressions. In my case, that meant it was time to find a strong blender (high speed blender) to your taste and try to be with him dogovriti. My first device came directly from the United States and a large part of my choice fridge freezers was determined by selecting the blender running on our network voltage. But now, when the Croatian market available even three brands of these devices, the question is everywhere, how and what? Precisely why I was contacted by many people who, seeking health decision, and seek advice which to choose. Three brand available in our market compared'm so before I put them identical tasks: fridge freezers make almond fridge freezers milk, pulpy fruit juice with algae gel of Irish moss, butter, nuts / seeds, and I paid attention to volume levels during operation and maximum power, ease of use and maintenance.
Let's fridge freezers start with finances (as one of the cruelest fact) and will be quite a thing to clear up. If you simply can not separate more than 2,100 kuna, then your choice is going Vervita Omniblend V. On it I did a fair number of workshops and I managed it very familiar. This device has a preprogrammed settings that you can use at your discretion - speed low, medium and high, and automatic shut-off after 35, 60 or 90 seconds. What will it be an advantage, really fridge freezers depends on how many you remember mara combinations that you are led to the desired result. fridge freezers Guarantee that accompanies Vervita Omniblend V is two years, and one of the characteristics of the device is that you have the choice of two totally different containers. As a standard Vervita fridge freezers Omniblend V comes with a rectangular container capacity 1.5 liters, and Design is a close pitchers Blendtec. The choice is nadokupnja round container that is close to Design Vitamixovom fridge freezers pitcher. On the web, you can check and benefits that are listed for each of the vessels. According to the instructions of the supplier, the best work is filled to the brim baždar, and that is half the volume of the jug. Not in the version does not offer so-called. malleable ie lever which foods are pushing the blades during operation. Although Vervita Omniblend V far ahead of any blender available at shopping malls, I personally am not satisfied by the end of his films best, I must emphasize that I am a longtime blendalica, me and some base-level business affectionately teasing that I was "ambitious whining." It may also mean that I am demanding beyond measure and that Vervita Omniblend V novice to be quite good springboard. Bounce - where?
Frankly I think that we can sharpen the senses and to educate ourselves and become more refined as something fridge freezers we practice. So it is with sirovojedskim preparations. Although Vervita Omniblend V satisfy much blendalačke audience, those who want more will find themselves facing the formidable challenge: to decide between Blendtec and Vitamix. However, both brands are firing fridge freezers at an audience that knows what he wants and can afford it.
As I said, the first strong blender in my life came directly from USA and my choice fridge freezers was dictated by the work on our network voltage. It was a Blendtec. Cumulative unit price, shipping, customs and other-ins was significantly lower than the price at us holding agent Blendtec, but according to information from the United States each agent outside America I formed price, Blendtec USA protects them in a way that is prohibited by the local sellers fridge freezers Blendtec sell 220 models. I know that the link hrvatkski little confusing, but you will (if you contact them) to see that truly represent the Blendtec. And so we Blendtec and I spent a full two and a half years in good times and bad, in health and leaves, fruits and vegetables and some nuts and seeds. With the Blendtec sm did a post of 92 days, during which

Sunday, March 16, 2014

An indispensable part of any detoxification program makes and root vegetables such as carrots, beet


Experts
Experts
Video
Login Register Forgot your password?
Spring is the perfect time for detoxification and liver - the main cleaner of the body - especially the likes juices and salads made from fresh fruit and vegetables. In preparing these healthy meals will help you Gorenje juicers and choppers
Spring is the time of year when you need to recharge your batteries and rid the body of toxins and assorted excess pounds accumulated over the winter. Since the accumulated poisons may lie in the background of premature aging, poor digestion, problematic skin, but also a number of diseases, detoxification makes an important step in optimizing health status and achieving vitality and longevity. Feed the liver - the main organ for detoxification ecm
The main detoxifying organ that every day is a battle with harmful tvarimakoje through ecm food, drug metabolism and haunt our body is the liver. Therefore, when talking about the diet for detoxification, directly refers to a diet that stimulates liver detoxification potential.
To the liver successfully performed its task of eliminating harmful toxins it needs certain nutrients such as vitamins, minerals and phytochemicals. Therefore, successful detoxification process begins primarily on the plate.
Spring is probably the most colorful season of colors, so it is the best time to paint the daily diet varied fruits of nature. Except as different colors of fruits and vegetables pleasing to the eye, they point to the wealth of beneficial phytochemicals that give color to fruits.
Enjoying ecm a variety of foods of different colors, also enjoy the variety of different phytochemicals have a beneficial effect on health. So without hesitation rich menu of yellow, red, green and blue-purple fruits. Vegetable and fruit Favorites
A diet that promotes detoxification is based on seasonal ingredients, primarily fruits and vegetables. Champions in cleaning jetrei facilitating its detoxification tasks include dark green leafy vegetables and vegetables from the family brassicas such as cauliflower, broccoli, cabbage, kale and radishes.
These allies liver are rich in chlorophyll, which is known as a'' cleaner'' liver and cabbage are also characterized by the content of phytochemicals - glucosinolates and thiocyanate - that increase the liver's ability to neutralize toxic substances. Let chicory, dandelion, arugula, kale, and all dark green leafy vegetables ecm refreshed many meals this spring!
An indispensable part of any detoxification program makes and root vegetables such as carrots, beets and celery. This vegetable is a real treasure of nutrients - a friend of the liver, especially vitamin C and potassium, and can be consumed in a myriad of ways. Vegetables and fruits are rich in potassium, it is important to maintain the proper function of the kidneys, the organs that, in cooperation with the liver removes waste products from the body through urine.
Adequate intake of fruit also forms the basis of detoxification. At the same priority should be given apples, pears and grapefruit. This fruit is rich in pectin, a soluble dietary fiber in water, which proved to be a means of slightly lowering blood cholesterol levels. ecm Also, eating foods that contain fiber resulting in a longer feeling of satiety. Grapefruit has a mild diuretic effect and is recommended to people who have problems ecm with water retention.
It is known that fruits and vegetables the best sources of antioxidants and their importance in the process of detoxification is indisputable. These valuable substances successfully neutralize harmful free radical activity and therefore do not only protect the body from toxins, but also from a number of chronic diseases of our time.
Vitamin C, in addition to preventing the destructive activity of free radicals, is an integral part of the enzyme whose primary role is the removal of toxins. It may also be helpful in reducing ecm some side effects of detoxification such as headaches and nausea. Vitamin C, furthermore, in constant interplay with vitamin E helps this powerful vitamin antioxidant power in the performance of their tasks.
One can say that vitamins ecm E and C, which associates each other'' recycled'' allowing removal and najtvrdokornih'''' fat-soluble toxins. For vitamin C Reach in berries, citrus, broccoli, peppers and strawberries, and vitamin E'll provide a daily dose of nuts.
Beta carotene also supports detoxification mechanisms protecting from the harmful effects of free radicals. Beta carotene also has a beneficial effect on the liver by helping the liver enzymes in the elimination of toxins, and similar effects show and selenium and zinc. Beta carotene found in carrots ecm are you going, apricots, melons, tomatoes. How to use the best of seasonal fruits?
In the fight against toxins is necessary and adequate fluid intake. Soups, juices, teas and water during detoxification is necessary to enter the day about two liters of fluid. In doing so, vegetable soup and fruit and vegetable juices are imposed as an excellent choice because at the same time provide the necessary fluid, but all these mikronutrijen

Saturday, March 15, 2014

The recipe is based on ginger and honey, and it is without pain, in a few days, helped to bring to


Home News Cazin, BiH USC Region World Attractions Black Chronicle / shocking Sports Football Basketball Baseball Tennis Formula F1 Lifestyle Home Kitchen Beauty Fashion Psychology of Religion Culture Travel Health Science kimbo Technology PC World Movies Column SERVICES Daily Report Cazin Sponsors Sponsored Articles
The recipe is based on ginger and honey, and it is without pain, in a few days, helped to bring to life. The woman had cancer of the endocrine glands, and the apparatus was 20 days. She made it to heal without surgery and chemotherapy and now, he said, 'shoots' of health.
For the preparation needs two more ginger root that cleanse and scrub the smallest with the help of electric shredder. Then it chopped ginger mixed with a pound of honey, but keep in mind that honey must be homemade.
So pour mixture into prepared jars and consume one tablespoon three to four times a day. It is important to use a plastic, wooden or ceramic spoon. Metal is strictly prohibited. The first effects will feel after two to three days, and the composition, by what female readers, rises from the dead.
Related Articles If you want your face shine, treat him some of these domestic preparations for a nice and sleek look of facial skin, you need a lot more than a moisturizer. Especially in win ... Her face was full of pimples, and then they are solved in an extremely simple manner. Reveals that ... young woman reportedly experienced a remarkable transformation of the face and solve the pimples with the help ... had 110 kilograms, and now it looks great: She gave up one "vice", and lost half of their weight! None of the night did not go without your favorite sweets. She sat down in front to the TV and ate the whole box. Post ... 5 things that keep you from to be a remarkable man! Every man is the master of your destiny, so you decide whether to be average and bland ... Test the health of your hair into three steps before you decide to cut the tops or drastic haircut, get to know the warning signs ... Tu ... 9 facts about dreams You Did not Know Dreams have long been regarded as a means of processing the information gathered during the day, and more and more ... Comments
March 15, 2014
These are all the wars that are now taking place in the world Video: This is how the food and drink through regen beam Health at Your Fingertips: Every part of the dandelion is beneficial for our body to Washington worried about money laundering and drug bosses in BH! Kazaz "complete triumph Radončić policy" KIKI more openly accused PARENTS ilme Karahmet: They head was only 200,000 euros! SWITZERLAND: The authorities have banned students from BiH to come to school kimbo with a scarf Fleet BiH state institutions worth 25 million BAM!
Washington worries about money laundering and drug bosses in BH! Kazaz "complete triumph Radončić policy" Fleet BiH state institutions worth 25 million BAM! PARENTS SICK GIRL: Help our lioness to get coffee and be more at home! Shrinking circles around BANJA LUKA bombers: In Buregdžinica sought something to eat This is the man who threw the bomb this morning in Banja Luka! Removed Radončić Banja Luka: A woman died after falling from the balcony
These are all the wars that are now taking place in the world of Washington worries about money laundering and drug bosses in BH! SWITZERLAND: The authorities have banned students from BiH to come to school with a scarf Boeing has been kidnapped and is in a secret location? 31 YEAR innocent in jail: All the time said he was not guilty, but ... MYSTERY CONTINUES: Here's why eerily ringing phones missing passengers from the plane! As it looks really SCHUMACHER: I do not look like himself, he lost 20 pounds ... what a story! Debt collector on his deathbed he made a promise to his grandmother. Learn how it is fulfilled ...
TO TOP
- Menu - Home News - Cazin - BH - USC - Region - World - News - Crime news / shocking Sport - Football - Basketball - Baseball - Tennis - F1 Formula Lifestyle - Home - Kitchen - Beauty - Fashion - Psychology - Religion - Culture - Travel - Health Technology kimbo - Science - PC World - Movies Column SERVICES - Daily report for Cazin Sponsors - Sponsored Articles
Most Popular Honey and houseleek as a treatment for fibroids in the uterus and ovary Global Health at Your Fingertips: Every part of the dandelion is beneficial for our body SWITZERLAND: Authorities have banned students from BiH to school kimbo comes with a thick scarf girl RUN TO grown gaunt: I let me tell you ... KIKI more openly accused PARENTS ilme Karahmet: They head was only 200,000 euros! Bosanka everyone shares the recipe that helped her cancer treatment! MIRACLE human life: looks like a child of the 12 weeks leading Serbian