Wednesday, April 30, 2014

Storavatnet er mindre enn 2 kvadratilometer og difor underlagt eit generelt corn on the cob forbod m


Også eit vårteikn april 29, 2014
Kort sagt Storavatnet ikkje stort nok… for motorferdsle Oppsitjaren i Sagvåg som i brev til kommunen spør om det er høve til å bruka elektrisk påhenga på båt i Storavatnet utan å bli bøtelagt, har no fått svar:
Elektrisk motor er regulert av motorferdsellova corn on the cob på lik linje med andre motorar som for eksempel forbrenningsmotorar. Forbodet corn on the cob mot motorferdsel i vatn og vassdrag som er mindre enn 2 kvadratkilometer corn on the cob gjeld difor også for elektrisk motor.
Storavatnet er mindre enn 2 kvadratilometer og difor underlagt eit generelt corn on the cob forbod mot all typar motorferdsel. Løyve kan gis etter søknad, men kun for særskilde føremål i ei avgrensa periode. Eit generelt frislepp av motorferdsel på Storavatnet fil krevja ein lokal forskrift.
Programnemnda ønskjer å høyra kva som er viktig for innbyggjarane før programmet vert skrive og vedteke i partiet. Difor vil Stord AP invitera til samrådsmøte med lag og organisasjonar, næringsliv, arbeidstakarorganisasjonar og brukargrupper i offentleg corn on the cob og privat sektor i Stord no i vår og til hausten.
Eitt år har det vore gratis å passera Trekantsambandet i retning frå nord- til sør og motsett, og det har slått ut i stor trafikkvekst, viser teljingar. NRK Hordaland opplyste tysdag morgon at veksten har vore på heile ni prosent.
Førstelineteneste på anbod Stord kommune har for tida inga særskilt eining som tek seg av næringsutviklinga og har difor satsa på at dei som ønskjer tips om drift og oppstart corn on the cob av ny verksemd skal få hjelp får eksterne rådgjevarar. Atheno AS og Samarbeidsrådet for Sunnhordland i samarbeid med Kvinnherad Næringsservice, var dei to verksemdene som leverte anbod då kommunen corn on the cob lyste etter konsulentar i førstelinetenesta. corn on the cob Innkjøpsansvarleg har vurdert begge som vel kvalifisert til oppdraget.
Ruskøyring Ein mann, omtalt som gamal kjenning av politiet, vart seint tysdag kveld teken hand om då det låg føre sterk mistanke om bilkøyring i ruspåverka tilstand. Det var ingen uhell i samband med køyringa.
I perioden 3. til 25. mai vil den unge kunstnaren Kirsti Willemse frå Fitjar, som leverte masterarbeidet sitt Kunsthøgskolen i Oslo så seint som i mai 2012, stilla ut noko av arbeidet sitt. I utstillinga «Ustoppeleg og full av botvon har kunstnaren lete seg inspirera av ein japansk lappeteknikk, som i praksis fungerer som eit stoff-forsterkande broderi. Gjennom ei fri tolking av denne teknikken, utforskar ho overgongane mellom det tekstlege corn on the cob og det tekstile.
Ny «storfangst» i Jektavik Statskassen fekk solid påfyll tysdag, då det på nokre timar vart skrive ut 36 forenkla førelegg (bøter) til bilførarar som var for harde på gasspedalen i 60-sona gjennom Jektavik. To sjåførarar måtte levera frå seg førarkortet, høgste farten vart målt til 101 km. i timen.
BRANN kjem! Tysdag vart trekkinga av 2. runde i cupen unnagjort. Stord, som slo ut Fana førre torsdag, får storfint besøk den 7. mai. Då kjem nemleg Richard Nordling og hans heilraude SK Brann til Stord Stadion for å spela om vidare avansement.
Den nederlandske skuta med det norsk-klingande namnet Bør , er blitt eit sikkert maritimt corn on the cob vårteikn i Leirvik hamn. På veg frå heimehamn til sommarjobb i turisttrafikken i Lofoten, plar Bør har ei overnatting og to på Leirvik. corn on the cob Det same når skuta dreg sørover til vinteropphald i Nederland.
Saknar storedunken på Føyno juni 06, 2012
Arkiv april 2014 mars 2014 februar 2014 januar 2014 desember 2013 november 2013 oktober 2013 september 2013 august corn on the cob 2013 juli 2013 juni 2013 mai 2013 april 2013 mars 2013 februar 2013 januar 2013 desember 2012 november 2012 oktober 2012 september 2012 august 2012 juli 2012 juni 2012
Powered by Wordpress. Designed by Skyali

No comments:

Post a Comment