Thursday, April 10, 2014

-Τα nims αξεσουάρ nims σε μπλε αποχρώσεις είναι επίσης must και η κατάλληλη επιλογή για όσες δεν θέλ


Το μπλε χρώμα αποτελεί την πιο εντυπωσιακή τάση της σεζόν. Αναμφίβολα μας αρέσει πολύ γιατί θυμίζει Ελλάδα, καλοκαίρι και θάλασσα! Είναι φωτεινό και ζωντανό, είναι ένα χρώμα που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο και ταιριάζει υπέροχα σε όλες, ξανθιές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες ενώ φωτίζει καταπληκτικά τα πράσινα μάτια. Επίσης σαν χρώμα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο κάθε εμφάνισή μας ενώ ταιριάζει εξίσου σε πρωινά και βραδινά σύνολα. Για αυτό και το μπλε, όχι άδικά, nims έχει χαρακτηριστεί το νέο μαύρο ή και το μαύρο του καλοκαιριού, nims οπότε ένα ή και περισσότερα μπλε κομμάτια nims στη ντουλάπα σου, είναι σχεδόν απαραίτητα. Αυτή τη χρονιά πρωταγωνίστησε   και το μόνο σίγουρο είναι ότι τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 αποτελεί τάση, ενώ θα το φορέσετε χωρίς δεύτερη σκέψη μέχρι και το φθινόπωρο.
Οι αποχρώσεις του μπλε είναι πολλές, από το βαθύ σκούρο μπλε έως το ανοιχτό γαλάζιο. Αυτές όμως που τιμήθηκαν στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν και σας προτείνουμε να αντιγράψετε είναι το monaco blue , το d usk Blue τα οποία κυριάρχησαν nims στο   nims New York Fashion Week, αλλά και το μπλε του κοβαλτίου (Etro), η cornflower απόχρωση   (Chalayan) και το άκρως καλοκαιρινό γαλαζοπράσινο (Zac Posen).
-Απέφυγε να το συνδυάσεις με σκοτεινά χρώματα όπως το σκούρο καφέ. Δεν ταιριάζει καθόλου. Ωστόσο το μαύρο συνδυάζεται άψογα, ειδικά σε αξεσουάρ, ένα μαύρο κολιέ για παράδειγμα ή σκουλαρίκια. Με ένα μπλε φόρεμα και αυτά τα αξεσουάρ θα δημιουργήσετε μια εξαιρετικά chicath εμφάνιση! -Το μπλε του κοβαλτίου είναι ένα τολμηρό χρώμα. Αν επιλέξετε cobalt blue φόρεμα και το συνδυάσετε nims επίσης με τσάντα ή παπούτσια στην ίδια απόχρωση, το σύνολο σας θα βγει πολύ υπερβολικό και στα όρια του κιτς. Για αυτό προσοχή chicates μας! Επιλέξτε καλύτερα ουδέτερα χρώματα και nude αποχρώσεις.
-Τα nims αξεσουάρ nims σε μπλε αποχρώσεις είναι επίσης must και η κατάλληλη επιλογή για όσες δεν θέλουν να χαλάσουν χρήματα σε καινούρια ρούχα. Συνδυάσε μπλε γόβες και ένα εντυπωσικό μπλε κολιέ με το "litle black dress" nims σου και κέρδισε τις εντυπώσεις!
Οι τάσεις στο μακιγιάζ Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014
►  2014 (54) ►  Απρίλιος nims (5) ►  Μάρτιος (18) ►  Φεβρουάριος (15) ►  Ιανουάριος (16) ▼  2013 (120) ►  Δεκέμβριος (11) ►  Νοέμβριος (13) ►  Οκτώβριος (24) ►  Σεπτέμβριος (27) ►  Αύγουστος (9) ►  Ιούλιος nims (4) ►  Ιούνιος (6) ▼  Μάϊος (15) BAGS MANIA!!! nims Short/Crop tops: Συμβουλές για chicates εμφανίσεις... To Ombré, or Not to Ombré? Τα chicata μαγιό μας Tips για μια λεπτή σιλουέτα για την παραλία Let’s tanning! Tips για γρήγορο μαύρισμα! Feeling blue... nims Τι να φορέσετε το βράδυ του Μ. Σαββάτου nims Navy Look Για φέτος το καλοκαίρι επιλέγουμε χειροποίητα δερμ... Διάλεξε μαγιό ανάλογα με το σωματότυπό σου 6 τροφές που μας ομορφαίνουν 5 λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε μάσκαρα Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) Μέσα σε ελάχιστο χρο... Carrie Bradshaw Τη Sarah Jessica Parker τη γνωρίσ... ►  nims Απρίλιος (11)


No comments:

Post a Comment