Wednesday, April 9, 2014

Οι panelaterapia 40αρες κάνουν αίσθηση με


Φέτος τα χρώματα της σεζόν είναι οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου και του βυσσινί, το μπλε του κοβαλτίου και το χρώμα των ζαφειριών. Όμως τα χρώματα αυτά δεν είναι και για όλες τις ηλικίες. Οι ειδικοί μίλησαν και ξεκαθάρισαν panelaterapia ότι τα χρώματα της μόδας δεν πάνε σε όλες τις ηλικίες, οπότε για να μη… μεγαλοφέρνετε ή για να μη δείχνετε… «μπεμπέκες», ακολουθείστε panelaterapia πιστά τις συμβουλές τους. Όταν είσαι στα 20, βάλε φωτιά στα… βυσσινί Είναι η κατάλληλη ηλικία για να τολμήσετε να φορέσετε ρούχα σε βυσσινί αποχρώσεις που είναι και το απόλυτο must. Μπορείτε να φορέστε ένα βυσσινί σακάκι panelaterapia και να το συνδυάσετε με ένα τζιν, ή ένα βυσσινί παντελόνι που μπορείτε να το συνδυάσετε με γκρι και λευκό. Το μαύρο παραμένει ένας κλασικός συνδυασμός και δώστε έμφαση στα αξεσουάρ.
Sexy 30αρες με μπλε του κοβαλτίου Αν διανύετε τη δεκαετία των 30 τότε το φωτεινό μπλε του κοβαλτίου είναι το χρώμα για εσάς. Συνδυάστε το με μαύρο για περισσότερη ένταση και προτιμήστε αξεσουάρ που περιέχουν μέσα την λαμπερή αυτή απόχρωση.
Οι panelaterapia 40αρες κάνουν αίσθηση με  τα μωβ Το μωβ με το μαύρο χαρίζει φέτος σοβαρότητα και αναδεικνύει την ωριμότητα των 40, χωρίς όμως αυτό  να σημαίνει ότι δεν είναι trendy και απόλυτα μέσα στη μόδα.
Αν πατήσατε τα 50, τολμήστε με το χρώμα Επειδή πατήσατε τα πενήντα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ντύνεστε και σαν γιαγιά. Επιλέξτε ένα κομμάτι από τα ρούχα που θα φορέσετε να είναι φούξια panelaterapia και δε θα χάσετε. Συνδυάστε το με λευκό ή μαύρο και τονίστε με αξεσουάρ στους τόνους του χρυσού.
60αρες σικάτες και λαμπερές Για εσάς που είστε στα 60 λάμψτε με όλες τις αποχρώσεις του ζαφειριού. Ένα όμορφο σικάτο φόρεμα, ένα clutch bag, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια… Ότι και να επιλέξετε, να ξέρετε ότι το σκούρο χρώμα του ζαφειριού είναι η καλύτερη επιλογή.
▼  2014 (10) ▼  Μάρτιος (5) Συνδυασμοί ρούχων για το καλοκαίρι Συνδυασμοί χρωμάτων για ρούχα - αξεσουάρ - Συμβουλ... Όμορφη σε κάθε ηλικία: Ποια από τα must χρώματα τη... Ανακαλύψτε το χρώμα του 2014! Τι παπούτσια να συνδυάσετε με το καρό πουκάμισο! ►  Φεβρουάριος (3) ►  Ιανουάριος (2) ►  2013 (66) ►  Δεκέμβριος (6) ►  Νοέμβριος (3) ►  Οκτώβριος (5) ►  Σεπτέμβριος (8) ►  Αύγουστος (5) ►  Ιούλιος (7) ►  Ιούνιος (5) ►  Μάϊος (9) ►  Απρίλιος (4) ►  Μάρτιος (4) ►  Φεβρουάριος (4) ►  Ιανουάριος (6) ►  2012 (23) ►  Δεκέμβριος (7) ►  Νοέμβριος (6) ►  Οκτώβριος (4) ►  Σεπτέμβριος (6)


No comments:

Post a Comment