Wednesday, April 16, 2014

Αν καθίσεις να πιείς ένα καφέ στην κεντρική πλατεία Duomo, δεν θα χαζέψεις μόνο την καταπληκτική γοτ


Μιλάνο cup μια υπέροχη πόλη για όσους αγαπούν cup τα ψώνια, τα παλιά επιβλητικά κτίρια και το συννεφιασμένο καιρό, όπως εγώ.Πέραν όμως της ομορφιάς αυτής της πόλης, η μόδα κυριαρχεί!Οι μοναδικές βιτρίνες των πιο ακριβών οίκων πραγματικά είναι έργα τέχνης. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κοιτάζω τα χρώματα, τις υπέροχες φωτογραφίες και τις μοναδικές cup δημιουργίες.
Αν καθίσεις να πιείς ένα καφέ στην κεντρική πλατεία Duomo, δεν θα χαζέψεις μόνο την καταπληκτική γοτθικού cup ρυθμού εκκλησία, αλλά και τις καθημερινές γυναίκες, που περνάνε απο μπροστά σου με τα καπέλα τους,τα ιδιαίτερα παπούτσια τους,τα μάλλινα πανωφόρια τους και το περπάτημα τους.
Δεν θα έλεγα οτι είδα πολύ πιο όμορφες γυναίκες απο την Ελλάδα.Το αντίθετο μάλιστα cup τα πιο όμορφα κορίτσια τα έχω δει στη χώρα μας. Η διαφορά είναι στο στυλ. Δεν θα δεις καμία Μιλανέζα να υπερβάλει στο ντύσιμο της,τα περπατάει σαν άντρας,να φοράει κολλητά ρούχα αν δεν διαθέτει τις κατάλληλες αναλογίες ή να ντύνεται cup παράταιρα απο την ηλικία της.Ο αέρας της αυτοπεποίθησης και της απόλυτης σιγουριάς για τις στυλιστικές τους επιλογές είναι αυτό που σε κερδίζει, ακόμη και αν αυτό που βλέπεις δεν είναι του γούστου σου.
Μερικές απο τις υπέροχες εικόνες ήταν μια κομψή κυρία με το πoδήλατο της, αλλά και ένα υπέρκομψο και όμορφο ζευγάρι να περπατάει με μια χαρούμενη και ανέμελη διάθεση. Αυτές οι όμορφες εικόνες με γέμισαν cup με όρεξη για δημιουργία και αισιοδοξία!
Εγγραφή στο newsletter

No comments:

Post a Comment