Wednesday, December 25, 2013

You may use these HTML tags and attributes:


Tohle se povedlo; jdu dnes jako obvykle náhodou .) do knihkupectví, když mi padne do oka novinka od mistra Michaela Connellyho, “Černá skříňka”. Abych to upřesnil, Connelly je pro mne jeden z nejlepších (ne-li nejlepší) autor současné detektivky (drsné školy). Jeho série s Harry Boschem je čtení na jeden hlt, při němž se nedá přestat před dočtením. Takže si dokážete představit mé křepčení při tomto veleobjevu (který obyčejně veleobjev není, neboť na Connellyho poctivě čekám, jsa nedočkavě připraven). Zkrátka a dobře, kitchenaid food processor kdo máte rádi čtení jedním dechem, stejně jako úžasnou lehkost, s kterou Connelly píše, tak neváhejte a tuto knihu si přečtěte… jsem si jist, že se potom budete pídit po všech jeho dalších knihách… více zde .
Comment
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Stagnuje GYM?  ( 7 ) Anonymní kitchenaid food processor anonym odhalen :D dne 18. 12. 2013 u Stagnuje GYM? Vu Thanh Huyen dne 18. 12. 2013 u Stagnuje GYM? Anonymní anonym :) dne 18. 12. 2013 u Stagnuje GYM? Vu Thanh Huyen dne 18. 12. 2013 u Stagnuje GYM? Vu Thanh Huyen dne 18. 12. 2013 u Stagnuje GYM?
Designed by Elegant Themes | Powered by WordPress

No comments:

Post a Comment